• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Перу

Перу
  1. VEGETAL &FOODS TRADING SRL

    Перу

    Предприятието VEGETAL &FOODS TRADING SRL, e Multi-Category, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit export, и export of vegetables. Седалището му е в/ъв Piura, Перу.

  2. DETONY

    Перу

    Предприятието DETONY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на organic agricultural products. Седалището му е в/ъв Lima, Перу.

  3. PICKY FOODS S.A.

    Перу

    Предприятието PICKY FOODS S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, foodstuffs - import/export, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Lima, Перу.

  4. EXPORTACIONES E IMPORTACIONES SALUDABLES S.A.C

    Перу

    Предприятието EXPORTACIONES E IMPORTACIONES SALUDABLES S.A.C, e Разпространител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, flours, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lima, Перу.

  5. ORGANINKA SUPERFOODS

    Перу

    Предприятието ORGANINKA SUPERFOODS, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на organic foods, и natural ingredients. Седалището му е в/ъв Lima, Перу.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. OSWALDO GUIDO ALFONSO CANCINO ROJAS

    Перу

    Предприятието OSWALDO GUIDO ALFONSO CANCINO ROJAS, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lima, Перу.

  2. RAYMI FOOD S.A.C.

    Перу

    Предприятието RAYMI FOOD S.A.C., e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, foodstuffs - import/export, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Lima, Перу.

  3. LEADING GLOBAL DISTRIBUTION

    Перу

    Предприятието LEADING GLOBAL DISTRIBUTION, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lima, Перу.

  4. NOUBI SAC

    Перу

    Предприятието NOUBI SAC, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Trujillo, Перу.

  5. MIPOSAC

    Перу

    Предприятието MIPOSAC, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Junin, Перу.

  1. GARAY & COMPANY

    Перу

    Предприятието GARAY & COMPANY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Хранeнe - внос-износ, import customs operations, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и import/export business associations. Седалището му е в/ъв Lima, Перу.

  2. MISKA AGRIBUSINESS SAC

    Перу

    Предприятието MISKA AGRIBUSINESS SAC, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lima, Перу.

  1. GLOBALIX SOLUTIONS

    Перу

    Предприятието GLOBALIX SOLUTIONS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Import Export agents, и Fresh fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Lima, Перу.

  2. GLOBAL INTERNATIONAL FOOD TRADE

    Перу

    Предприятието GLOBAL INTERNATIONAL FOOD TRADE, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lima/santiago De Surco, Перу.

  3. QUIMPER INTERNATIONAL EIRL

    Перу

    Предприятието QUIMPER INTERNATIONAL EIRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на non-alcoholic fruit syrups, и botanic extracts. Седалището му е в/ъв Lima, Перу.

  4. COFFECOMD SAC

    Перу

    Предприятието COFFECOMD SAC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на coffee beans. Седалището му е в/ъв Chiclayo, Перу.

  5. IMBAREX S.A.

    Перу

    Предприятието IMBAREX S.A., e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lima, Перу.

  6. SOCIETA INKA SAC

    Перу

    Предприятието SOCIETA INKA SAC, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на foodstuffs - import/export. Седалището му е в/ъв Lima, Перу.

  7. YAWPERU SL

    Перу

    Предприятието YAWPERU SL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lima, Перу.

  8. CONSORCIO AMPANU EIRL

    Перу

    Предприятието CONSORCIO AMPANU EIRL, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Quality assurance. Седалището му е в/ъв Lima, Перу.

  1. MARIELLA JESUS FRIAS SEMINARIO

    Перу

    Предприятието MARIELLA JESUS FRIAS SEMINARIO, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Piura, Перу.

  2. PAPEX SAC

    Перу

    Предприятието PAPEX SAC, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на paprika. Седалището му е в/ъв Arequipa, Перу.

  3. AMERICAN SOUTH LINE

    Перу

    Предприятието AMERICAN SOUTH LINE, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lima, Перу.

  4. C&V EXPORT

    Перу

    Предприятието C&V EXPORT, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lima, Перу.

  5. PROFESSIONAL TRADING PERU S.A.C.

    Перу

    Предприятието PROFESSIONAL TRADING PERU S.A.C., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lima, Перу.

  6. ATANDES PERU SA

    Перу

  7. MISKA AGRIBUSINESS SAC

    Перу

    Предприятието MISKA AGRIBUSINESS SAC, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, fruit export, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв La Molina, Lima, Перу.

  8. ELITE FOODS SA

    Перу

    Предприятието ELITE FOODS SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, frozen seafood, Земеделие - внос-износ, Fruits import export, и meat import export. Седалището му е в/ъв Lima, Перу.

  9. KUSI HEALTHY FOOD

    Перу

    Предприятието KUSI HEALTHY FOOD, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lima, Перу.

  10. SUPRACORPSAC

    Перу

    Предприятието SUPRACORPSAC, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Електродомакински уреди - внос-износ, и Електродомакински уреди - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lima, Перу.