• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ

ИталияПлодове и зеленчуци - внос-износ
  1. CASTROFRUTTA SAS

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието CASTROFRUTTA SAS, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit distributors, oil, fruit and vegetable wholesaler, food products, import of fruit, olive oil, fruit importers, typical products, и fruit export. Седалището му е в/ъв Castrovillari, Италия.

  2. CAVALLARO PRODOTTI ORTOFRUTTICOLI

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието CAVALLARO PRODOTTI ORTOFRUTTICOLI, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Земеделски продукти, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Земеделски продукти. Седалището му е в/ъв Angri, Италия.

  3. AZIENDA AGRICOLA FORFORELLI

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието AZIENDA AGRICOLA FORFORELLI, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Селски туризъм, services for foreign trade, cherry tomatoes, baby plum tomato, Селски туризъм, orange baby plum tomato, yellow baby plum tomato, red baby plum tomato, и red cherry tomato. Седалището му е в/ъв Vittoria, Италия.

  4. AGRI TRADIZIONE

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието AGRI TRADIZIONE, e Разпространител, и работи в сферата на Миячни машини за плодове, зеленчуци, риба. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделски продукти, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Fruits import export, tomato trade, Grapes import export, Земеделски продукти, table grapes trade, fruit and vegetable wholesaler, и cucumber trade. Седалището му е в/ъв Vittoria, Италия.

  5. BEFER FRUIT SRL

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието BEFER FRUIT SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, import of fruit, import of vegetables, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, fruit importers, Плодове, fruit and vegetable wholesaler, и wholesale of fruit. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FRUIT ITALY SRL

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието FRUIT ITALY SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit and vegetable wholesaler, typical products from Campania, fruit distributors, exotic fruit, distributors of fresh vegetables, dried fruit, Fruits import export, chestnuts, и crusco pepper. Седалището му е в/ъв Mercogliano, Италия.

  2. NATURALMENTESRL

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието NATURALMENTESRL, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit and vegetable wholesaler, vegetable export, fruit importers, dessert grape export, Fruits import export, tomato trade, large-scale distribution, aubergine wholesale, и peppers wholesale. Седалището му е в/ъв Vittoria, Италия.

  3. NATURGLOBE SRL

    Италия

    Предприятието NATURGLOBE SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Картофи. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, new potatoes, potato exports, и Exports of packed potatoes. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  4. F.B. SRL

    Италия

    Предприятието F.B. SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Грозде, onions, artichokes, Грозде, и Tomato sauce. Седалището му е в/ъв Vimodrone, Италия.

  5. GULLINO IMPORT-EXPORT SRL

    Италия

    Предприятието GULLINO IMPORT-EXPORT SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, kiwi fruit, fresh fruit, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и plums. Седалището му е в/ъв Saluzzo, Италия.

  1. ITALFRUTTA DI MANNO SRL

    Италия

    Предприятието ITALFRUTTA DI MANNO SRL, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове с ядки, kiwi fruit, tinned kiwi fruit, Плодове с ядки, и plums. Седалището му е в/ъв Km. 1.900-Fondi, Италия.

  2. TANDIS TRADING CO.

    Италия

    Предприятието TANDIS TRADING CO., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import/export, production and sale of fruit and vegetables, production and processing of honey, packing of dried fruits, и fresh fruit. Седалището му е в/ъв Terni, Италия.

  1. ORTONAPOLETANO SRLS

    Италия

    Предприятието ORTONAPOLETANO SRLS, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit & vegetables. Седалището му е в/ъв Scafati, Италия.

  2. PERUZZO GROUP

    Италия

    Предприятието PERUZZO GROUP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на citrus trees, и table grapes. Седалището му е в/ъв Comiso, Италия.

  3. AZIENDA AGRICOLA VENDITTI FABIO

    Италия

    Предприятието AZIENDA AGRICOLA VENDITTI FABIO, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh vegetables, carrots, и vegetables. Седалището му е в/ъв Luco Dei Marsi, Италия.

  4. F.I.R. COMPANY S.R.L

    Италия

    Предприятието F.I.R. COMPANY S.R.L, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на exotic fruit, wholesale of vegetables, fruit & vegetables, и fruit distributors. Седалището му е в/ъв Casamassima, Италия.

  5. FORCINA MARCO & C. SAS

    Италия

    Предприятието FORCINA MARCO & C. SAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на distributors of fresh vegetables. Седалището му е в/ъв Stazione Fondi-Fondi, Италия.

  6. ORTOSI

    Италия

    Предприятието ORTOSI, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на distributors of fresh vegetables, fruit and vegetable wholesaler, melon, и water-melon. Седалището му е в/ъв Fondi, Италия.

  7. APOT SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA

    Италия

    Предприятието APOT SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Fruit and vegetable trade, apples, и Плодове. Седалището му е в/ъв Trento, Италия.

  8. TREA FRUIT SRL

    Италия

    Предприятието TREA FRUIT SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на tangerines, peaches, table grapes, и apricots. Седалището му е в/ъв San Ferdinando Di Puglia, Италия.

  1. TRESTINI FRUIT

    Италия

    Предприятието TRESTINI FRUIT, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на apples, pears, kiwi fruit, и peaches. Седалището му е в/ъв Ronco All'adige, Италия.

  2. MI.DI.FRUITS

    Италия

    Предприятието MI.DI.FRUITS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на commercial brokerage, и fruit export. Седалището му е в/ъв Bisceglie, Италия.

  3. LA FAVORITA SRL

    Италия

    Предприятието LA FAVORITA SRL, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, table grapes, Плодове, и white dessert grapes. Седалището му е в/ъв Canicattì, Италия.

  4. ORTOFRUTTICOLA PAPAROZZI ACHILLE

    Италия

    Предприятието ORTOFRUTTICOLA PAPAROZZI ACHILLE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Кестени, chestnuts, packaged chestnuts, Кестени, и Sweet chestnut cream. Седалището му е в/ъв Canepina, Италия.

  5. ELITE CATERING SRL

    Италия

    Предприятието ELITE CATERING SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit export, wholesale of fruit, и fruit & vegetables. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  6. EL MANSOURY FOR IMPORT AND EXPORT SRLS

    Италия

    Предприятието EL MANSOURY FOR IMPORT AND EXPORT SRLS, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на artichokes, mango, onions, и Exports of packed potatoes. Седалището му е в/ъв Cerignola, Италия.

  7. LEADER FRUTTA DEI FRATELLI LANZAFAME S.R.L.

    Италия

    Предприятието LEADER FRUTTA DEI FRATELLI LANZAFAME S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Giarre, Италия.

  8. FRIDA SRL DI R. D'AGOSTINO

    Италия

    Предприятието FRIDA SRL DI R. D'AGOSTINO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit and vegetable wholesaler, Fruits import export, fruit distributors, и distributors of fresh vegetables. Седалището му е в/ъв Casoria, Италия.

  9. B&B FRUTTA SRL

    Италия

    Предприятието B&B FRUTTA SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bussolengo, Италия.

  10. CONSORZIO AGRICOLO ORTODEC

    Италия

    Предприятието CONSORZIO AGRICOLO ORTODEC, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на marketing and export. Седалището му е в/ъв Bellizzi, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно