• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • лиофилизирани плодове

Резултати за

Лиофилизирани плодове

Плодове и зеленчуци - внос-износ
  1. PANFRUIT

    Украйна

    Verified by europages badge

    Предприятието PANFRUIT, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.), Лиофилизирани плодове, Лиофилизирани зеленчуци, Биологична - хранa, Супи, Гъби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.), и Frozen berries. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

  2. FRESH APPLE TURKEY

    Турция

    Предприятието FRESH APPLE TURKEY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Лиофилизирани плодове, Лиофилизирани плодове, Snack Foods, и snack production. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. BENNINGER & STREIT E.K.

    Германия

    Предприятието BENNINGER & STREIT E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове в консерва, Лиофилизирани плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове в консерва, Лиофилизирани плодове, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

  4. TOPBASE INDUTRIAL CO., LTD

    Китай

    Предприятието TOPBASE INDUTRIAL CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Лиофилизирани плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Лиофилизирани плодове, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв 266000, Китай.

  5. DEJAEGHERE

    Белгия

    Предприятието DEJAEGHERE, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на Лиофилизирани зеленчуци, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Лиофилизирани зеленчуци, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Langemark, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MAN POWER EXPORT

    Индия

    Предприятието MAN POWER EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лиофилизирани зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Coimbatore, Индия.

Филтри

Резултати за

Лиофилизирани плодове

Брой резултати

6 Фирми