• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • syringes

Резултати за

Syringes

Плодове и зеленчуци - внос-износ
  1. VERGRO

    Белгия

    Предприятието VERGRO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на export of vegetables, fruit export, tomatoes, и syringes. Седалището му е в/ъв Meulebeke, Белгия.

  2. MURAT SOGUK HAVA DEPOSU VE PAKETLEME TESISI

    Турция

    Предприятието MURAT SOGUK HAVA DEPOSU VE PAKETLEME TESISI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на bundling, syringes, apples, и apple trading. Седалището му е в/ъв Konya / Eregli, Турция.

  3. CENTRUM HANDLOWE S.C HENRYK I WOJCIECH WRÓBEL

    Полша

    Предприятието CENTRUM HANDLOWE S.C HENRYK I WOJCIECH WRÓBEL, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на potatoes, cherries, syringes, и apples. Седалището му е в/ъв Obrazów, Полша.

  4. OZ INCIR TARIM

    Турция

    Предприятието OZ INCIR TARIM, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на packaged figs, syringes, packaged peaches, и Fresh fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

Филтри

Резултати за

Syringes

Брой резултати

4 Фирми