• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • строителни материали - машини и техника за индустрията

Резултати за

Строителни материали - машини и техника за индустрията

Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника
  1. REPRO HANDELS GMBH

    Германия

    Предприятието REPRO HANDELS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Mechernich, Германия.

  2. JOFO FRANCE

    Франция

    Предприятието JOFO FRANCE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, и Строителни обекти - оборудване. Седалището му е в/ъв Villepinte, Франция.

  3. MBI FRANCE

    Франция

    Предприятието MBI FRANCE, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни обекти - оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lespinasse, Франция.

  4. UNIOR TOOLS

    Франция

    Предприятието UNIOR TOOLS, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Vaux Le Penil, Франция.

  5. WOLF ZONDERVAN

    Белгия

    Предприятието WOLF ZONDERVAN, e Производител, и работи в сферата на Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, и Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. COLLOMIX RÜHR- UND MISCH-GERÄTE GMBH

    Германия

    Предприятието COLLOMIX RÜHR- UND MISCH-GERÄTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Мини и кариери - машини и техника, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни обекти - оборудване, Мини и кариери - машини и техника, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Gaimersheim, Германия.

  2. SCHMIDBAUER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SCHMIDBAUER GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Memmingen, Германия.

  3. TITAN SERVICE SA

    Швейцария

    Предприятието TITAN SERVICE SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Sion, Швейцария.

  4. LAHOFER HAUSTECHNIK

    Австрия

    Предприятието LAHOFER HAUSTECHNIK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bad Pirawarth, Австрия.

  5. SUVALTRA SA

    Швейцария

    Предприятието SUVALTRA SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lugano, Швейцария.

  1. WAURY FÖRDERTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието WAURY FÖRDERTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Eisenhüttenstadt, Германия.

  2. RENTFAIR

    Германия

    Предприятието RENTFAIR, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  1. BUCHTMANN ARBEITSBÜHNEN - VERKAUF UND VERMIETUNG GMBH

    Германия

    Предприятието BUCHTMANN ARBEITSBÜHNEN - VERKAUF UND VERMIETUNG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Delmenhorst, Германия.

  2. REIFENLAND WALLNER GMBH

    Германия

    Предприятието REIFENLAND WALLNER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lößnitz, Германия.

  3. SCHNEIDER HUBARBEITSBÜHNEN UND BAUMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието SCHNEIDER HUBARBEITSBÜHNEN UND BAUMASCHINEN GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Ottweiler, Германия.

  4. BKS BAU U. KRAN SERVICE V. KUCHEL

    Германия

    Предприятието BKS BAU U. KRAN SERVICE V. KUCHEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Greifswald, Германия.

  5. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-USLUGOWO-HANDLOWE WOBIS W&W AUTORYZOWANA SPRZEDAZ

    Полша

    Предприятието PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-USLUGOWO-HANDLOWE WOBIS W&W AUTORYZOWANA SPRZEDAZ, и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Пробиване и сондиране, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Zabrze, Полша.

  6. STRIJKER BOUWMACHINES B.V.

    Холандия

    Предприятието STRIJKER BOUWMACHINES B.V., и работи в сферата на Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, и Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  7. RÜB, STILLER + CO. GMBH

    Германия

    Предприятието RÜB, STILLER + CO. GMBH, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bayreuth, Германия.

  8. RUDEK KRANTECHNIK GMBH

    Австрия

    Предприятието RUDEK KRANTECHNIK GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Oberndorf Bei Salzburg, Австрия.

  1. JOACHIM WIELANDER

    Австрия

    Предприятието JOACHIM WIELANDER, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Guntramsdorf, Австрия.

  2. ROSWITHA NIEDERHAUS

    Германия

    Предприятието ROSWITHA NIEDERHAUS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Erftstadt, Германия.

  3. BAITZ FAHRZEUGBAU GMBH

    Германия

    Предприятието BAITZ FAHRZEUGBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Obertshausen, Германия.

  4. STILL GMBH

    Германия

    Предприятието STILL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Saarbrücken, Германия.

  5. ERIKA MICHLBAUER

    Германия

    Предприятието ERIKA MICHLBAUER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  6. BÖHMER GABELSTAPLER GEBR. BÖHMER & CO OHG

    Германия

    Предприятието BÖHMER GABELSTAPLER GEBR. BÖHMER & CO OHG, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wesel, Германия.

  7. TEST1475746044635

    Германия

    Предприятието TEST1475746044635, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пневматични - инсталации и инструменти, Пневматични инсталации, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пневматични - инсталации и инструменти, и Пневматични инсталации. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

  8. EVA MLADEK

    Австрия

    Предприятието EVA MLADEK, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Компресори, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Компресори. Седалището му е в/ъв Wampersdorf, Австрия.

  9. GABELSTAPLER - SERVICE – ZENTRALE LEIPZIG GMBH

    Германия

    Предприятието GABELSTAPLER - SERVICE – ZENTRALE LEIPZIG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Leipzig, Германия.

  10. MGS KFZ- UND GABELSTAPLER-SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието MGS KFZ- UND GABELSTAPLER-SERVICE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lustadt, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно