• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • строителни материали

Резултати за

Строителни материали

Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника
  1. REPRO HANDELS GMBH

    Германия

    Предприятието REPRO HANDELS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Mechernich, Германия.

  2. MBI FRANCE

    Франция

    Предприятието MBI FRANCE, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни обекти - оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lespinasse, Франция.

  3. COLLOMIX RÜHR- UND MISCH-GERÄTE GMBH

    Германия

    Предприятието COLLOMIX RÜHR- UND MISCH-GERÄTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Мини и кариери - машини и техника, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни обекти - оборудване, Мини и кариери - машини и техника, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Gaimersheim, Германия.

  4. JOFO FRANCE

    Франция

    Предприятието JOFO FRANCE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, и Строителни обекти - оборудване. Седалището му е в/ъв Villepinte, Франция.

  5. UNIOR TOOLS

    Франция

    Предприятието UNIOR TOOLS, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Vaux Le Penil, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. WOLF ZONDERVAN

    Белгия

    Предприятието WOLF ZONDERVAN, e Производител, и работи в сферата на Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, и Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

  2. ZÖBISCH KRANSERVICE KG

    Германия

    Предприятието ZÖBISCH KRANSERVICE KG, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Aue, Германия.

  3. WIMMERS INDUSTRIEPRODUKTE GMBH

    Германия

    Предприятието WIMMERS INDUSTRIEPRODUKTE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kempen, Германия.

  4. BAUMASCHINEN MARTIN RUNGE GMBH

    Германия

    Предприятието BAUMASCHINEN MARTIN RUNGE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Schwedt/oder, Германия.

  5. TOI TOI & DIXI SANITÄRSYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието TOI TOI & DIXI SANITÄRSYSTEME GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dohna, Германия.

  1. HERM. SAALFELD HEBETECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HERM. SAALFELD HEBETECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Tangermünde, Германия.

  2. AKTIV BAUMASCHINEN UND INDUSTRIEBEDARF GMBH

    Германия

    Предприятието AKTIV BAUMASCHINEN UND INDUSTRIEBEDARF GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Linden, Германия.

  1. BAUMASCHINEN BECKSCHULTE KG

    Германия

    Предприятието BAUMASCHINEN BECKSCHULTE KG, e Разпространител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Siegburg, Германия.

  2. TH-LIFT GMBH

    Германия

    Предприятието TH-LIFT GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Teutschenthal, Германия.

  3. HAHN BAUTROCKNUNG

    Германия

    Предприятието HAHN BAUTROCKNUNG, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Straubing, Германия.

  4. CRAMO AG MIETPARK HENGERSBERG

    Германия

    Предприятието CRAMO AG MIETPARK HENGERSBERG, e Разпространител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Hengersberg, Германия.

  5. PRZEDSIEBIORSTWOSWIELOBRANZOWE KREJ SP. Z O.O. (KREJ SP. Z O.O.)

    Полша

    Предприятието PRZEDSIEBIORSTWOSWIELOBRANZOWE KREJ SP. Z O.O. (KREJ SP. Z O.O.), и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Пробиване и сондиране, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Rzeszów, Полша.

  6. HMF LADEKRANE UND HYDRAULIK GMBH

    Германия

    Предприятието HMF LADEKRANE UND HYDRAULIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bietigheim-Bissingen, Германия.

  7. MONTE-LEONE GMBH

    Германия

    Предприятието MONTE-LEONE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Ruppertshofen, Германия.

  8. KURT KÖNIG MASZYNY BUDOWLANE POLSKA SP. Z O.O.

    Полша

    Предприятието KURT KÖNIG MASZYNY BUDOWLANE POLSKA SP. Z O.O., и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Пробиване и сондиране, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Пробиване и сондиране, и Строителни обекти - оборудване. Седалището му е в/ъв Gdansk, Полша.

  1. MOBILBOX GMBH

    Германия

    Предприятието MOBILBOX GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

  2. FISCHER INDUSTRIEMASCHINEN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието FISCHER INDUSTRIEMASCHINEN GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Санитарна тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mainz, Германия.

  3. BAU- UND FÖRDERTECHNIK ENGELSDORF GMBH

    Германия

    Предприятието BAU- UND FÖRDERTECHNIK ENGELSDORF GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Taucha, Германия.

  4. POLLACK

    Германия

    Предприятието POLLACK, e Разпространител, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Gotha, Германия.

  5. STAPLEREXPERT GMBH

    Германия

    Предприятието STAPLEREXPERT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Weilerswist, Германия.

  6. KAISER FAHRZEUGTECHNIK GMBH

    Австрия

    Предприятието KAISER FAHRZEUGTECHNIK GMBH, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Nenzing, Австрия.

  7. VETTER INDUSTRIE GMBH

    Германия

    Предприятието VETTER INDUSTRIE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Burbach, Германия.

  8. DRUCKLUFTDIENST WALZ & SOHN GMBH

    Германия

    Предприятието DRUCKLUFTDIENST WALZ & SOHN GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пневматични - инсталации и инструменти, Пневматични инсталации, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пневматични - инсталации и инструменти, и Пневматични инсталации. Седалището му е в/ъв Mühl Rosin, Германия.

  9. WOLFRAM RAPP BAUUNTERNEHMUNG

    Германия

    Предприятието WOLFRAM RAPP BAUUNTERNEHMUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Bösingen, Германия.

  10. GABELSTAPLERSERVICE PETER KIRCHNER

    Германия

    Предприятието GABELSTAPLERSERVICE PETER KIRCHNER, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Altdorf, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно