• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - химия и фармация

Резултати за

Подизпълнител - Внос-износ - химия и фармация

Подизпълнител
  1. C&F MANAGEMENT

    Люксембург

    Предприятието C&F MANAGEMENT, e Multi-Category, и работи в сферата на Инвестиции - консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - химия и фармация, Козметични средства, Внос-износ на медицинска хирургична техника, Внос-износ - химия и фармация, parapharmaceuticals, Козметични средства, и Внос-износ на медицинска хирургична техника. Седалището му е в/ъв Rombach, Люксембург.

  2. MEDBIYO PHARMA

    Турция

    Предприятието MEDBIYO PHARMA, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Лекарства, Козметични средства, pharmaceutical products, Лекарства, и Козметични средства. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  3. CITA ULUSLARARASI TICARET LIMITED SIRKET

    Турция

    Предприятието CITA ULUSLARARASI TICARET LIMITED SIRKET, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Trabzon, Турция.

  4. HIMMEL INDUSTRIES INC.

    Филипини

    Предприятието HIMMEL INDUSTRIES INC., e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на industrial chemical products, и petroleum solvents. Седалището му е в/ъв Makati City, Филипини.

  5. FARMA 365 SRL

    Италия

    Предприятието FARMA 365 SRL, e Подизпълнител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ORIGINAL PROCESS

    Франция

    Предприятието ORIGINAL PROCESS, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Lille, Франция.

  2. SILICON WRISTBANDS,SILICON TAG,SILICON BRACELESTS,SILICON WINDER,SILICON STAND

    Китай

    Предприятието SILICON WRISTBANDS,SILICON TAG,SILICON BRACELESTS,SILICON WINDER,SILICON STAND, e Подизпълнител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Jianshan, Китай.

  3. GRUPO EPR

    Бразилия

    Предприятието GRUPO EPR, e Multi-Category, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Внос-износ на енергия и суровини, Химия - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Внос-износ на енергия и суровини, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lorena, Бразилия.