• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • товаро-разтоварни работи - подвижна техника

Резултати за

Подизпълнител - Товаро-разтоварни работи - подвижна техника

Подизпълнител
  1. CANTINIAU LEVAGE MANUTENTION & TRANSPORTS EXCEPTIONNELS

    Франция

    Предприятието CANTINIAU LEVAGE MANUTENTION & TRANSPORTS EXCEPTIONNELS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кранове и мостови кранове. Освен това развива дейност и в сферата на Мостови кранове и скелета-повдигачи, Товаро-разтоварни работи - подвижна техника, industrial decommissioning, Мостови кранове и скелета-повдигачи, hoisting crane rental, и Товаро-разтоварни работи - подвижна техника. Седалището му е в/ъв Feignies, Франция.

  2. ALBERS FÖRDERTECHNIK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ALBERS FÖRDERTECHNIK GMBH & CO. KG, e Multi-Category, и работи в сферата на Товаро-разтоварни работи - подвижна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Елеватори с кошове, telescopic loaders, и Елеватори с кошове. Седалището му е в/ъв Twist, Германия.

  3. WILLENBROCK FÖRDERTECHNIK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието WILLENBROCK FÖRDERTECHNIK GMBH & CO. KG, e Multi-Category, и работи в сферата на Товаро-разтоварни работи - подвижна техника. Освен това развива дейност и в сферата на forklift truck. Седалището му е в/ъв Bremen, Германия.

  4. QINGDAO EVERBETTER INDUSTRIAL AND TRADE CO., LTD

    Китай

    Предприятието QINGDAO EVERBETTER INDUSTRIAL AND TRADE CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Товаро-разтоварни работи - подвижна техника. Освен това развива дейност и в сферата на walker, и impellers. Седалището му е в/ъв Qingdao, Китай.

  5. BULK.ID

    Белгия

    Предприятието BULK.ID, e Multi-Category, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Вътрешнозаводски транспорт - системи, Товарно-разтоварна техника и оборудване, Вътрешнозаводски транспорт - системи, и Товарно-разтоварна техника и оборудване. Седалището му е в/ъв Waregem, Белгия.