• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ

Подправки
  1. SMART CLAUPACK SRL

    Румъния

    Verified by europages badge

    Предприятието SMART CLAUPACK SRL, e Производител, и работи в сферата на Биологична - хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни опаковки, Опаковане, Търговско опаковане по поръчка, Пикантни подправки, Подправки, Гайки, Ароматични растения, Хранителни екстракти, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Targoviste, Румъния.

  2. SCA ALINEA

    Франция

    Предприятието SCA ALINEA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Seasonings, Подправки, trading in pulses, и melon. Седалището му е в/ъв Beaumont De Lomagne, Франция.

  3. PAPPAS IMPORT GBR

    Германия

    Предприятието PAPPAS IMPORT GBR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Замразени и дълбоко замразени продукти, Подправки, Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Замразени и дълбоко замразени продукти, и Подправки. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  4. MANGAT & CO OG

    Австрия

    Предприятието MANGAT & CO OG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Замразени и дълбоко замразени продукти, Подправки, Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Замразени и дълбоко замразени продукти, и Подправки. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  5. FIRMA PRODUKCYJNO HANDLOWA PAULA ADAM RADAS

    Полша

    Предприятието FIRMA PRODUKCYJNO HANDLOWA PAULA ADAM RADAS, e Производител, и работи в сферата на Подправки. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни екстракти, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Хранителни екстракти, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Zelazkow, Полша.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. L HERMITAIL

    Франция

Филтри

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ

Брой резултати

6 Фирми

Категория