• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • радио- и телепредаване - техника и системи

Резултати за

Радио- и телепредаване - техника и системи

ПолшаВроцлав и Долна Силезия
  1. ZAKLAD ELEKTRONICZNY TMS ELECTRONICS

    Полша

    Предприятието ZAKLAD ELEKTRONICZNY TMS ELECTRONICS, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Телевизори, видео и радиоапарати, Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Телевизори, видео и радиоапарати, Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Wroclaw, Полша.

  2. PRZEDSIEBIORSTWO HANDLOWO-USLUGOWE BRATEX S.C.

    Полша

    Предприятието PRZEDSIEBIORSTWO HANDLOWO-USLUGOWE BRATEX S.C., и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Аудио и видео - професионална техника, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Телевизори, видео и радиоапарати, Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Телевизори, видео и радиоапарати, и Озвучаване - професионална техника. Седалището му е в/ъв Wroclaw, Полша.

  3. PILOT POLAND

    Полша

    Предприятието PILOT POLAND, и работи в сферата на Телевизори, видео и радиоапарати. Освен това развива дейност и в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, и Радио- и телепредаване - техника и системи. Седалището му е в/ъв Bielawa, Полша.

  4. SOWAR SP. Z O.O.

    Полша

    Предприятието SOWAR SP. Z O.O., и работи в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Радари и радионавигация, Радио- и телепредаване - техника и системи, Радари и радионавигация, и Радио- и телепредаване - техника и системи. Седалището му е в/ъв Wroclaw, Полша.

  5. PRACOWNIA ELEKTROAKUSTYKI ESTRADOWEJ SMOUND

    Полша

    Предприятието PRACOWNIA ELEKTROAKUSTYKI ESTRADOWEJ SMOUND, и работи в сферата на Телевизори, видео и радиоапарати. Освен това развива дейност и в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, и Радио- и телепредаване - техника и системи. Седалището му е в/ъв Wroclaw, Полша.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DSWIGONSKI K. MATHEISEL L. KOBRYN A. S.C. NAPRAWA URZADZEN ELEKTRONICZNYCH

    Полша

    Предприятието DSWIGONSKI K. MATHEISEL L. KOBRYN A. S.C. NAPRAWA URZADZEN ELEKTRONICZNYCH, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Телевизори, видео и радиоапарати, Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Телевизори, видео и радиоапарати, Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Wroclaw, Полша.

  2. GINOZAUR. ROBERT RYMARZ

    Полша

  3. DAX - WROCLAW

    Полша

  4. SOLID AUDIO FRANCISZEK CZEKALA

    Полша