• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • радио- и телепредаване - техника и системи

Резултати за

Радио- и телепредаване - техника и системи

ПолшаПознан и Велкополска област
  1. MULTICOM S.C. SLAWOMIR PAKULA JAN JANKOWSKI

    Полша

    Предприятието MULTICOM S.C. SLAWOMIR PAKULA JAN JANKOWSKI, и работи в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, Телевизори, видео и радиоапарати, Радио- и телепредаване - техника и системи, Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, и Телевизори, видео и радиоапарати. Седалището му е в/ъв Poznan, Полша.

  2. DATA SYSTEM. PAWEL FRYCZYNSKI

    Полша

    Предприятието DATA SYSTEM. PAWEL FRYCZYNSKI, и работи в сферата на Телевизори, видео и радиоапарати. Освен това развива дейност и в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, и Радио- и телепредаване - техника и системи. Седалището му е в/ъв Poznan, Полша.

  3. KAPEKO SESWIS S.C. - STEROWANIE I AUTOMATYKA

    Полша

    Предприятието KAPEKO SESWIS S.C. - STEROWANIE I AUTOMATYKA, и работи в сферата на Телевизори, видео и радиоапарати. Освен това развива дейност и в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, и Радио- и телепредаване - техника и системи. Седалището му е в/ъв Kozieglowy K. Poznania, Полша.

  4. SYSTEM. PRYWATNE PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USLUGOWE

    Полша

    Предприятието SYSTEM. PRYWATNE PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USLUGOWE, и работи в сферата на Телевизори, видео и радиоапарати. Освен това развива дейност и в сферата на Аудио и видео - професионална техника, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, и Озвучаване - професионална техника. Седалището му е в/ъв Zduny, Полша.

  5. ACO DOROTA NOWAK

    Полша

    Предприятието ACO DOROTA NOWAK, и работи в сферата на Телевизори, видео и радиоапарати. Освен това развива дейност и в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, и Радио- и телепредаване - техника и системи. Седалището му е в/ъв Poznan, Полша.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VIDIOM SYSTEMS POLSKA SP. Z O.O.

    Полша

    Предприятието VIDIOM SYSTEMS POLSKA SP. Z O.O., и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Телепредаване - техника и системи, Телевизия - продукция и разпространение, Радио- и телевизионни антени, Телепредаване - техника и системи, Телевизия - продукция и разпространение, Радио- и телевизионни антени, и television system. Седалището му е в/ъв Poznan, Полша.

  2. HURTOWNIA ELEKTRONICZNA ELSTAT

    Полша

    Предприятието HURTOWNIA ELEKTRONICZNA ELSTAT, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Телевизори, видео и радиоапарати, Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Телевизори, видео и радиоапарати, Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Poznan, Полша.

  3. UMIFON PROJEKTOWANIE KOMPLETACJA WYKONAWSTWO

    Полша

    Предприятието UMIFON PROJEKTOWANIE KOMPLETACJA WYKONAWSTWO, и работи в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телевизори, видео и радиоапарати, Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телевизори, видео и радиоапарати, Озвучаване - професионална техника, и Аудио и видео - професионална техника. Седалището му е в/ъв Wrzesnia, Полша.

  4. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USLUGOWE TRIAL - ODDZIAL

    Полша

    Предприятието PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USLUGOWE TRIAL - ODDZIAL, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Телевизори, видео и радиоапарати, Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Телевизори, видео и радиоапарати, Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Poznan, Полша.

  5. ZAKLAD TECHNIKI MIKROPROCESOROWEJ EXE

    Полша

    Предприятието ZAKLAD TECHNIKI MIKROPROCESOROWEJ EXE, и работи в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телевизори, видео и радиоапарати, Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телевизори, видео и радиоапарати, Озвучаване - професионална техника, и Аудио и видео - професионална техника. Седалището му е в/ъв Poznan, Полша.