• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пътен транспорт - камиони-цистерни

Резултати за

Производител - Пътен транспорт - камиони-цистерни

Производител
  1. ASTRA LT AB

    Литва

    Verified by europages badge

    Предприятието ASTRA LT AB, e Multi-Category, и работи в сферата на Метални резервоари. Освен това развива дейност и в сферата на Резервоари и отделения за складиране, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Лазер - машини за заваряване и разрязване, Промишлени сушилни машини и центрофуги, Перални и химическо чистене - машини и техника, Резервоари и отделения за складиране, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Лазер - машини за заваряване и разрязване, и Промишлени сушилни машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Alytus, Литва.

  2. EMTEK SERVICES LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието EMTEK SERVICES LTD, e Multi-Category, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Автоцистерни, Платформи за превоз на машини, Lorry / Truck Cranes, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Автоцистерни, и Платформи за превоз на машини. Седалището му е в/ъв Norwich, Обединеното кралство.

  3. OZGUL TRAILER

    Турция

    Предприятието OZGUL TRAILER, e Производител, и работи в сферата на Шасита на превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Трактори с полуремарке и полуремаркета, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Платформи за превоз на машини, Трактори с полуремарке и полуремаркета, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Платформи за превоз на машини, и drum containers. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  4. HELMUT BAUMGARTNER

    Австрия

    Предприятието HELMUT BAUMGARTNER, e Производител, и работи в сферата на Дървен материал - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Дървен материал - художествени изработки, Декоративни керамични изделия, Подаръци, сувенири и рекламни изделия, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Дървен материал - художествени изработки, Декоративни керамични изделия, Подаръци, сувенири и рекламни изделия, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв St. Valentin, Австрия.

  5. FRANZ PLÖCHINGER INGENIEURBÜRO FÜR FAHRZEUGTECHNIK UND VERKEHRSUNFÄLLE

    Германия

    Предприятието FRANZ PLÖCHINGER INGENIEURBÜRO FÜR FAHRZEUGTECHNIK UND VERKEHRSUNFÄLLE, e Производител, и работи в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни. Освен това развива дейност и в сферата на Изпитателни съоръжения, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, Изпитателни съоръжения, и Консултантски услуги по вътрешна комуникация. Седалището му е в/ъв Tiefenbach, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. NEUKIRCHNER ROSENKRÄNZE KARL-HEINZ WEBER

    Германия

    Предприятието NEUKIRCHNER ROSENKRÄNZE KARL-HEINZ WEBER, e Производител, и работи в сферата на Подаръци, сувенири и рекламни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Погребални принадлежности, Погребални агенции и бюра - принадлежности, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Погребални принадлежности, Погребални агенции и бюра - принадлежности, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Neukirchen, Германия.

  2. HOLZFIGUREN2004 INH. BRUNHILDE PUTZ

    Германия

    Предприятието HOLZFIGUREN2004 INH. BRUNHILDE PUTZ, e Производител, и работи в сферата на Дървен материал - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Дървен материал - художествени изработки, Декоративни керамични изделия, Подаръци, сувенири и рекламни изделия, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Дървен материал - художествени изработки, Декоративни керамични изделия, Подаръци, сувенири и рекламни изделия, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Tirschenreuth, Германия.

  3. MAFFIA GIANCARLO

    Италия

    Предприятието MAFFIA GIANCARLO, e Производител, и работи в сферата на Феросплави. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Dongo, Италия.

  4. EUROTIRE S.R.L.

    Италия

    Предприятието EUROTIRE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Гуми и аксесоари, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Гуми и аксесоари, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Cisterna Di Latina, Италия.

  5. SHANGHAI FUZHUAN AUTOMOBILE SALES CO., LTD

    Китай

    Предприятието SHANGHAI FUZHUAN AUTOMOBILE SALES CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни. Освен това развива дейност и в сферата на road tractor rental. Седалището му е в/ъв Shanghai, Китай.

  1. MIZZI ENRICO E FIGLI S.R.L.

    Италия

    Предприятието MIZZI ENRICO E FIGLI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Lodi, Италия.

  2. TRASCAVI S.R.L.

    Италия

    Предприятието TRASCAVI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв San Giovanni In Persiceto, Италия.

  1. A.L.A. S.R.L.

    Италия

    Предприятието A.L.A. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Verdello, Италия.

  2. AIR LIQUIDE ITALIA SERVICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието AIR LIQUIDE ITALIA SERVICE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Сгъстени и втечнени газове, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Сгъстени и втечнени газове, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Padova, Италия.

  3. AUTOTRASPORTI SIMONCELLI GIACOMO E FIGLI DI SIMONCELLI STEFANO & C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI SIMONCELLI GIACOMO E FIGLI DI SIMONCELLI STEFANO & C. S.N.C., e Производител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Trento, Италия.

  4. G.A.L. S.P.A.

    Сан Марино

    Предприятието G.A.L. S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Repubblica Di San Marino, Сан Марино.

  5. TRIFLEX

    Италия

    Предприятието TRIFLEX, e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Sulmona, Италия.

  6. AS INDUSTRIEMONTAGE GMBH

    Германия

    Предприятието AS INDUSTRIEMONTAGE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни. Освен това развива дейност и в сферата на Превози с цистерни - течни хранителни продукти, и Превози с цистерни - течни хранителни продукти. Седалището му е в/ъв Waakirchen, Германия.

  7. GUZEP TRANS A.S

    Словакия

    Предприятието GUZEP TRANS A.S, e Производител, и работи в сферата на Превози с цистерни - зърнести и прахообразни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Trenčín, Словакия.

  8. C.A.M. S.C.A.R.L.

    Италия

    Предприятието C.A.M. S.C.A.R.L., e Производител, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Peschiera Borromeo, Италия.

  1. SARIANA TRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието SARIANA TRASPORTI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Nembro, Италия.

  2. INTERNATIONAAL TRANSPORTBEDRIJF L. VAN DER LEE EN ZONEN B.V.

    Холандия

    Предприятието INTERNATIONAAL TRANSPORTBEDRIJF L. VAN DER LEE EN ZONEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни. Освен това развива дейност и в сферата на Превози с цистерни - петролни или индустриални течности, и Превози с цистерни - петролни или индустриални течности. Седалището му е в/ъв Delft, Холандия.

  3. PACUCCI S.R.L.

    Италия

    Предприятието PACUCCI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Brindisi, Италия.

  4. SEGAGIONE E TRASPORTI

    Италия

    Предприятието SEGAGIONE E TRASPORTI, e Производител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Luni, Италия.

  5. ELIFRIULIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието ELIFRIULIA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Въздушен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Въздушен превоз на стоки, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Въздушен превоз на стоки, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Ronchi Dei Legionari, Италия.

  6. VERDEORO S.R.L.

    Италия

    Предприятието VERDEORO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Priverno, Италия.

  7. MARELL SCAVI S.R.L.

    Италия

    Предприятието MARELL SCAVI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Gorlago, Италия.

  8. SE.TRA.S S.R.L.

    Италия

    Предприятието SE.TRA.S S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Narni (Tr), Италия.

  9. EUROSTRADE S.R.L.

    Италия

    Предприятието EUROSTRADE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Обществено строителство - предприемачи, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Soriano Nel Cimino, Италия.

  10. ECOFLORA 2 S.R.L.

    Италия

    Предприятието ECOFLORA 2 S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Ardea, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Производител - Пътен транспорт - камиони-цистерни

Брой резултати

96 Фирми