• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • международно пренасяне

Резултати за

Международно пренасяне

Пътен транспорт - камиони-цистерни
  1. IVAN ZEMAN

    Чехия

    Предприятието IVAN ZEMAN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски компании - редовни курсове. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Международно пренасяне, Преместване на офиси и предприятия, Контейнерни железопътни превози, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Международно пренасяне, Преместване на офиси и предприятия, и Контейнерни железопътни превози. Седалището му е в/ъв Praha 1, Чехия.

  2. TEMPESTA TRASLOCHI S.R.L.

    Италия

    Предприятието TEMPESTA TRASLOCHI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Padova, Италия.

  3. M.P.M.DANIELA MARIA PASSALIA S.A.S.

    Италия

    Предприятието M.P.M.DANIELA MARIA PASSALIA S.A.S., и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Reggio Calabria, Италия.

  4. AGENZIA FAEDDA TRASLOCHI DI FAEDDA CARLO

    Италия

    Предприятието AGENZIA FAEDDA TRASLOCHI DI FAEDDA CARLO, и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Cagliari, Италия.

  5. TRASLOCHI AGENZIA RANNO SALVATORE

    Италия

    Предприятието TRASLOCHI AGENZIA RANNO SALVATORE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Lentini, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AUTOTRASPORTI DI FANIZZA LEONARDO

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI DI FANIZZA LEONARDO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  2. CHRISMA S.R.L.

    Италия

    Предприятието CHRISMA S.R.L., и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  3. VINELLI E SCOTTO S.R.L.

    Италия

    Предприятието VINELLI E SCOTTO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Venaria Reale, Италия.

  4. IL TRASLOCO S.R.L.

    Италия

    Предприятието IL TRASLOCO S.R.L., и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  5. ZUFFI DANIELE

    Италия

    Предприятието ZUFFI DANIELE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Medicina, Италия.

  1. LIUTI TRASLOCHI DI MESCHINI

    Италия

    Предприятието LIUTI TRASLOCHI DI MESCHINI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв San Severino Marche, Италия.

  2. TRASLOCHI IN DI FERRIAN LUIGINO & DE FEZZA SILVIA S.N.C.

    Италия

    Предприятието TRASLOCHI IN DI FERRIAN LUIGINO & DE FEZZA SILVIA S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Andezeno, Италия.

  1. MALIGNO ROSARIO

    Италия

    Предприятието MALIGNO ROSARIO, и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  2. TAGLIABUE ROBERTO E C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието TAGLIABUE ROBERTO E C. S.N.C., и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Casnate Con Bernate, Италия.

  3. VADALA' FABIO FELICE

    Италия

    Предприятието VADALA' FABIO FELICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Reggio Calabria, Италия.

  4. BRENTELLA TRASLOCHI S.R.L.

    Италия

    Предприятието BRENTELLA TRASLOCHI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Venezia, Италия.

  5. DARIA TRASLOCHI S.A.S. DI DARIA LUCIANO & C.

    Италия

    Предприятието DARIA TRASLOCHI S.A.S. DI DARIA LUCIANO & C., и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  6. ARTEMOBILI TRASLOCHI DI SILVANO GARDINA & C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието ARTEMOBILI TRASLOCHI DI SILVANO GARDINA & C. S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Pralungo, Италия.

  7. FRATELLI MONTECCHI S.R.L.

    Италия

    Предприятието FRATELLI MONTECCHI S.R.L., и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  8. A. SIMONATO TRASLOCHI

    Италия

    Предприятието A. SIMONATO TRASLOCHI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Venezia, Италия.

  1. L'ARTE DEL TRASLOCO S.R.L.

    Италия

    Предприятието L'ARTE DEL TRASLOCO S.R.L., и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Benevento, Италия.

  2. VOLANTE STEFANO

    Италия

    Предприятието VOLANTE STEFANO, и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Porto Viro, Италия.

  3. TOMASI GROUP S.R.L.

    Италия

    Предприятието TOMASI GROUP S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Trento, Италия.

  4. ITALO BEVILACQUA & FIGLI S.R.L.

    Италия

    Предприятието ITALO BEVILACQUA & FIGLI S.R.L., и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Lecce, Италия.

  5. F.LLI LUCESOLE S.R.L.

    Италия

    Предприятието F.LLI LUCESOLE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Издигане - техника, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Ancona, Италия.

  6. MARTORANA LUIGI

    Италия

    Предприятието MARTORANA LUIGI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  7. TRANS VOGUE S.R.L.

    Италия

    Предприятието TRANS VOGUE S.R.L., и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Панаири и изложения - подреждане на щандове, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Панаири и изложения - подреждане на щандове, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  8. SINIBALDI TRASLOCHI S.R.L.

    Италия

    Предприятието SINIBALDI TRASLOCHI S.R.L., и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  9. CELLI ANGELO

    Италия

    Предприятието CELLI ANGELO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  10. DI CESARE GIANCARLO & C. - S.N.C.

    Италия

    Предприятието DI CESARE GIANCARLO & C. - S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Sulmona, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Международно пренасяне

Брой резултати

140 Фирми