• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - текстил и облекло

Резултати за

Внос-износ - текстил и облекло

ТунисРаботно и предпазно облекло
  1. ZAYAN TEXTILE COMPANY

    Тунис

    Предприятието ZAYAN TEXTILE COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Униформи. Освен това развива дейност и в сферата на Работно и предпазно облекло, Внос-износ - текстил и облекло, Конфекция, military clothing, Работно и предпазно облекло, Внос-износ - текстил и облекло, и Конфекция. Седалището му е в/ъв El Mida, Тунис.

  2. KAMCO USINE DE CONFECTION TUNISIE

    Тунис

    Предприятието KAMCO USINE DE CONFECTION TUNISIE, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, manufacture of clothes, textile workshops, men - women packages, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Ben Arous, Тунис.

  3. SUD MED DESIGN

    Тунис

    Предприятието SUD MED DESIGN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Внос-износ - текстил и облекло, designers and stylists, и manufacture of clothes. Седалището му е в/ъв Soukra, Тунис.

  4. EQUERRE MODE

    Тунис

    Предприятието EQUERRE MODE, e Подизпълнител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Работно и предпазно облекло, Облекло - внос-износ, Джинси и дрехи в спортен стил, Работни блузи и престилки, Работно и предпазно облекло, Облекло - внос-износ, Джинси и дрехи в спортен стил, и Работни блузи и престилки. Седалището му е в/ъв SILIANA, Тунис.

Филтри

Резултати за

Внос-износ - текстил и облекло

Брой резултати

4 Фирми

Страни