• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - текстил и облекло

Резултати за

Внос-износ - текстил и облекло

Работно и предпазно облекло
  1. ZAYAN TEXTILE COMPANY

    Тунис

    Предприятието ZAYAN TEXTILE COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Униформи. Освен това развива дейност и в сферата на Работно и предпазно облекло, Внос-износ - текстил и облекло, Конфекция, military clothing, Работно и предпазно облекло, Внос-износ - текстил и облекло, и Конфекция. Седалището му е в/ъв El Mida, Тунис.

  2. LLC MISON

    Русия

    Предприятието LLC MISON, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Нетъкани платове, Работни блузи и престилки, Внос-износ - текстил и облекло, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Нетъкани платове, Работни блузи и престилки, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Lipetsk, Русия.

  3. ARPOS INTERNATIONAL D.O.O.

    Словения

    Предприятието ARPOS INTERNATIONAL D.O.O., e Подизпълнител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите, Внос-износ - текстил и облекло, Работни блузи и престилки, Кожени ботуши и обувки, Търговия в супер- и хипермаркетите, Внос-износ - текстил и облекло, Работни блузи и престилки, и Кожени ботуши и обувки. Седалището му е в/ъв Slovenska Bistrica, Словения.

  4. TEXSTAR BENELUX

    Холандия

    Предприятието TEXSTAR BENELUX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Работно и предпазно облекло, professional attire, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Bennekom (gld), Холандия.

  5. LIGNE T

    Франция

    Предприятието LIGNE T, e Разпространител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Professional clothing, safety shoes, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Montauban, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. YURT-TEX OG

    Австрия

    Предприятието YURT-TEX OG, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Работно и предпазно облекло, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  2. TEKKON KONFEKSIYON SAN. TIC. LTD. STI.

    Турция

    Предприятието TEKKON KONFEKSIYON SAN. TIC. LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, import of clothing, clothing export, clothing production, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. MOURET TEXTILE

    Франция

    Предприятието MOURET TEXTILE, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни обувки, Внос-износ - текстил и облекло, Предпазни обувки, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Avignon, Франция.

  4. COMPAGNIE MARSEILLAISE DE TEXTILE - MANKAIA

    Франция

    Предприятието COMPAGNIE MARSEILLAISE DE TEXTILE - MANKAIA, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни обувки, Внос-износ - текстил и облекло, Предпазни обувки, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  5. MOB REJANE

    Франция

    Предприятието MOB REJANE, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни обувки, Внос-износ - текстил и облекло, Защитни маски, Предпазни обувки, Внос-износ - текстил и облекло, и Защитни маски. Седалището му е в/ъв La Garde, Франция.

  1. DANY SARL

    Франция

    Предприятието DANY SARL, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни обувки, Внос-износ - текстил и облекло, Защитни маски, Предпазни обувки, Внос-износ - текстил и облекло, и Защитни маски. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  2. CATOVA

    Франция

    Предприятието CATOVA, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни обувки, Внос-износ - текстил и облекло, Предпазни обувки, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  1. VETI PRO

    Франция

    Предприятието VETI PRO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни обувки, Внос-износ - текстил и облекло, Предпазни обувки, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  2. ZAMAN FASHIONWEARS LTD

    Италия

    Предприятието ZAMAN FASHIONWEARS LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Работно и предпазно облекло, Работно и предпазно облекло, и men's jeans. Седалището му е в/ъв Monfalcone, Италия.

  3. SARL VET BIGORRE

    Франция

    Предприятието SARL VET BIGORRE, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжки дрехи, Работно и предпазно облекло, Мъжки дрехи, Professional clothing, Работно и предпазно облекло, и safety shoes. Седалището му е в/ъв Auch, Франция.

  4. STE HERAN INDUSTRY

    Франция

    Предприятието STE HERAN INDUSTRY, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Обработени кожи за производство на ръкавици, Работно и предпазно облекло, Безопасност на труда - съоръжения и техника, work gloves, Обработени кожи за производство на ръкавици, Работно и предпазно облекло, и Безопасност на труда - съоръжения и техника. Седалището му е в/ъв Millau, Франция.

  5. SOC LE GANT ELGE

    Франция

    Предприятието SOC LE GANT ELGE, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Работно и предпазно облекло, Облекло - внос-износ, Работно и предпазно облекло, и work clothes. Седалището му е в/ъв St Chamond, Франция.

  6. KAMCO USINE DE CONFECTION TUNISIE

    Тунис

    Предприятието KAMCO USINE DE CONFECTION TUNISIE, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, manufacture of clothes, textile workshops, men - women packages, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Ben Arous, Тунис.

  7. ETS ALBERT LLAU

    Франция

    Предприятието ETS ALBERT LLAU, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Работно и предпазно облекло, Мъжка облекло и конфекция, men's clothing, outdoor clothing, Работно и предпазно облекло, и Мъжка облекло и конфекция. Седалището му е в/ъв Quint-Fonsegrives, Франция.

  8. ESTANA, UAB

    Литва

    Предприятието ESTANA, UAB, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Крайна обработка на текстилни тъкани, Облекло - внос-износ, Дамски дрехи, Внос-износ - текстил и облекло, Крайна обработка на текстилни тъкани, Облекло - внос-износ, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Vilnius, Литва.

  1. BOMBFROG INH. SANDRA ASSMANN

    Германия

    Предприятието BOMBFROG INH. SANDRA ASSMANN, e Разпространител, и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Работно и предпазно облекло, Внос-износ - текстил и облекло, Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Работно и предпазно облекло, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Windeby / Kochendorf, Германия.

  2. SUD MED DESIGN

    Тунис

    Предприятието SUD MED DESIGN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Внос-износ - текстил и облекло, designers and stylists, и manufacture of clothes. Седалището му е в/ъв Soukra, Тунис.

  3. VBL

    Франция

    Предприятието VBL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Mions, Франция.

  4. PROSPA, IGOR VRANDEČIĆ S.P.

    Словения

    Предприятието PROSPA, IGOR VRANDEČIĆ S.P., e Разпространител, и работи в сферата на Униформи. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Работно и предпазно облекло, Внос-износ - текстил и облекло, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Maribor, Словения.

  5. EQUERRE MODE

    Тунис

    Предприятието EQUERRE MODE, e Подизпълнител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Работно и предпазно облекло, Облекло - внос-износ, Джинси и дрехи в спортен стил, Работни блузи и престилки, Работно и предпазно облекло, Облекло - внос-износ, Джинси и дрехи в спортен стил, и Работни блузи и престилки. Седалището му е в/ъв SILIANA, Тунис.

  6. IN DESIGN MALTA LTD

    Малта

    Предприятието IN DESIGN MALTA LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Работно и предпазно облекло, Облекло - внос-износ, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Birkirkara, Малта.

  7. SCHEIBLER GMBH U. CO. KG

    Германия

    Предприятието SCHEIBLER GMBH U. CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Работно и предпазно облекло, Текстил - внос-износ, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Straubing, Германия.

  8. SCHIJVENS CONFECTIEFABRIEK HILVARENBEEK B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHIJVENS CONFECTIEFABRIEK HILVARENBEEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Работно и предпазно облекло, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Hilvarenbeek, Холандия.

  9. JON DAVID LIMITED

    Малта

    Предприятието JON DAVID LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Работно и предпазно облекло, Текстил - внос-износ, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Santa Venera, Малта.

  10. LOGOCLUB

    Франция

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно