• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • телекомуникации и предаване на данни - техника и системи

Резултати за

Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи

АвстрияРадио- и телепредаване - техника и системи
  1. PIDSO PROPAGATION IDEAS & SOLUTIONS GMBH

    Австрия

    Предприятието PIDSO PROPAGATION IDEAS & SOLUTIONS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - периферни компютърни устройства, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Информатика - периферни компютърни устройства, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  2. BECOM ELECTRONICS GMBH

    Австрия

    Предприятието BECOM ELECTRONICS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Активни електронни компоненти. Освен това развива дейност и в сферата на Пасивни електронни компоненти и печатни платки, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, Радари и радионавигация, Пасивни електронни компоненти и печатни платки, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Радари и радионавигация. Седалището му е в/ъв Lockenhaus, Австрия.

  3. C-TEAM BAUMANAGEMENT GMBH

    Австрия

    Предприятието C-TEAM BAUMANAGEMENT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Радари и радионавигация, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радиокомуникация - техника и системи, Радари и радионавигация, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, и Радиокомуникация - техника и системи. Седалището му е в/ъв Klagenfurt, Австрия.

  4. PARTHOLL KG NACHRICHTENTECHNIK

    Австрия

    Предприятието PARTHOLL KG NACHRICHTENTECHNIK, e Разпространител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, Радари и радионавигация, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Електричество - строителни работи, Радари и радионавигация, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Rum, Австрия.

  5. FREQUENTIS AG

    Австрия

    Предприятието FREQUENTIS AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Радари и радионавигация, Радио- и телепредаване - техника и системи, Радари и радионавигация, и Радио- и телепредаване - техника и системи. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. IPTELECOM GMBH

    Австрия

    Предприятието IPTELECOM GMBH, и работи в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Радари и радионавигация, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Радари и радионавигация. Седалището му е в/ъв Graz, Австрия.

  2. TECWINGS KORNEUBURG GMBH & CO KG

    Австрия

    Предприятието TECWINGS KORNEUBURG GMBH & CO KG, и работи в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Радари и радионавигация, Радио- и телепредаване - техника и системи, Радари и радионавигация, и Радио- и телепредаване - техника и системи. Седалището му е в/ъв Korneuburg, Австрия.

  3. TPLUS KABEL & KOMMUNIKATION G.M.B.H. & CO KG

    Австрия

    Предприятието TPLUS KABEL & KOMMUNIKATION G.M.B.H. & CO KG, и работи в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Радари и радионавигация, Радио- и телепредаване - техника и системи, Радари и радионавигация, и Радио- и телепредаване - техника и системи. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  4. AOSA TELEKOM GMBH

    Австрия

    Предприятието AOSA TELEKOM GMBH, и работи в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Радари и радионавигация, Радио- и телепредаване - техника и системи, Радари и радионавигация, и Радио- и телепредаване - техника и системи. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  5. J. AUER, FABRIK ELEKTRISCHER MASCHINEN GESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия