• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • телекомуникации и предаване на данни - техника и системи

Резултати за

Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи

ИталияРадио- и телепредаване - техника и системи
  1. ELECTRONIC SERVICE SAS

    Италия

    Предприятието ELECTRONIC SERVICE SAS, e Multi-Category, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, systems and equipment for telecommunications and telephony, и articles for the naval sector. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  2. SMITT TECHNOLOGY S.R.L.

    Италия

    Предприятието SMITT TECHNOLOGY S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Roncadelle, Италия.

  3. PIEMME TELECOM S.R.L.

    Италия

    Предприятието PIEMME TELECOM S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Lallio, Италия.

  4. SAIV S.P.A.

    Италия

    Предприятието SAIV S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Vicenza, Италия.

  5. SITE S.P.A.

    Италия

    Предприятието SITE S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Телекомуникации - периферна апаратура, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, и Телекомуникации - периферна апаратура. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CRIOTHERM S.R.L.

    Италия

    Предприятието CRIOTHERM S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Pieve Emanuele, Италия.

  2. N & C S.R.L.

    Италия

    Предприятието N & C S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Veglie, Италия.

  3. TEMA TELECOMUNICAZIONI S.R.L.

    Италия

    Предприятието TEMA TELECOMUNICAZIONI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  4. STONEX EUROPE S.R.L.

    Италия

    Предприятието STONEX EUROPE S.R.L., и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Gragnano, Италия.

  5. DIME S.R.L.

    Италия

    Предприятието DIME S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  1. TELE. EST S.R.L.

    Италия

    Предприятието TELE. EST S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Телекомуникации - периферна апаратура, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, и Телекомуникации - периферна апаратура. Седалището му е в/ъв Padova, Италия.

  2. REDCO TELEMATICA S.P.A.

    Италия

    Предприятието REDCO TELEMATICA S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Busto Arsizio, Италия.

  1. INFRATEL ITALIA S.P.A.

    Италия

    Предприятието INFRATEL ITALIA S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  2. TECU S.R.L.

    Италия

    Предприятието TECU S.R.L., и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Телекомуникации - периферна апаратура, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, и Телекомуникации - периферна апаратура. Седалището му е в/ъв Cagliari, Италия.

  3. ELETTRONIKA S.R.L.

    Италия

    Предприятието ELETTRONIKA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Palo Del Colle, Италия.

  4. SELETTRONICA

    Италия

    Предприятието SELETTRONICA, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Lazise, Италия.

  5. BPG RADIOCOMUNICAZIONI S.R.L.

    Италия

    Предприятието BPG RADIOCOMUNICAZIONI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Pinasca, Италия.

  6. RI.CO. S.R.L.

    Италия

    Предприятието RI.CO. S.R.L., и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  7. ROHDE & SCHWARZ ITALIA S.P.A.

    Италия

    Предприятието ROHDE & SCHWARZ ITALIA S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  8. OPTOPLAST S.P.A.

    Италия

    Предприятието OPTOPLAST S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  1. RADIOLAN S.R.L.

    Италия

    Предприятието RADIOLAN S.R.L., и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  2. TELPRO

    Италия

    Предприятието TELPRO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Телекомуникации - периферна апаратура, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, и Телекомуникации - периферна апаратура. Седалището му е в/ъв Sansepolcro, Италия.

  3. EUROSYSTEMS S.R.L.

    Италия

    Предприятието EUROSYSTEMS S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Fermo, Италия.

  4. ERITEL S.R.L.

    Италия

    Предприятието ERITEL S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  5. UNIRETE TELECOMUNICAZIONI S.R.L.

    Италия

    Предприятието UNIRETE TELECOMUNICAZIONI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Muggio', Италия.

  6. ALLNET.ITALIA S.P.A.

    Италия

    Предприятието ALLNET.ITALIA S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Casalecchio Di Reno, Италия.

  7. TECNODATA S.R.L.

    Италия

    Предприятието TECNODATA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Cagliari, Италия.

  8. KONNETT CONNESSIONI E INSTALLAZIONI S.R.L.

    Италия

    Предприятието KONNETT CONNESSIONI E INSTALLAZIONI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Calvenzano, Италия.

  9. TELEFIN S.P.A.

    Италия

    Предприятието TELEFIN S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  10. I.M.B.I. S.R.L.

    Италия

    Предприятието I.M.B.I. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Elmas, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно