• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • телекомуникации и предаване на данни - техника и системи

Резултати за

Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи

ПроизводителРадио- и телепредаване - техника и системи
  1. ELECTRONIC SERVICE SAS

    Италия

    Предприятието ELECTRONIC SERVICE SAS, e Multi-Category, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, systems and equipment for telecommunications and telephony, и articles for the naval sector. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  2. PIDSO PROPAGATION IDEAS & SOLUTIONS GMBH

    Австрия

    Предприятието PIDSO PROPAGATION IDEAS & SOLUTIONS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - периферни компютърни устройства, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Информатика - периферни компютърни устройства, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  3. HAIDER-TELEKOM GMBH

    Германия

    Предприятието HAIDER-TELEKOM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Радари и радионавигация, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Радари и радионавигация, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Seesen, Германия.

  4. SICOR KDL GMBH DAS IT UND INTERNET SYSTEMHAUS

    Германия

    Предприятието SICOR KDL GMBH DAS IT UND INTERNET SYSTEMHAUS, e Производител, и работи в сферата на Информатика - записващи устройства. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Bad Grönenbach, Германия.

  5. C-TEAM BAUMANAGEMENT GMBH

    Австрия

    Предприятието C-TEAM BAUMANAGEMENT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Радари и радионавигация, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радиокомуникация - техника и системи, Радари и радионавигация, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, и Радиокомуникация - техника и системи. Седалището му е в/ъв Klagenfurt, Австрия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ANTONICS-ICP GMBH

    Германия

    Предприятието ANTONICS-ICP GMBH, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Предавателни антени, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Hi-Fi и стерео оборудване, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Предавателни антени, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Hi-Fi и стерео оборудване, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Velten, Германия.

  2. FS ANTENNENTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието FS ANTENNENTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електричество - строителни работи, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Ismaning, Германия.

  3. BECOM ELECTRONICS GMBH

    Австрия

    Предприятието BECOM ELECTRONICS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Активни електронни компоненти. Освен това развива дейност и в сферата на Пасивни електронни компоненти и печатни платки, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, Радари и радионавигация, Пасивни електронни компоненти и печатни платки, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Радари и радионавигация. Седалището му е в/ъв Lockenhaus, Австрия.

  4. STREAMING FACTORY GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието STREAMING FACTORY GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - периферни компютърни устройства, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Информационни системи, консултантски услуги, Информатика - периферни компютърни устройства, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

  5. TELES AG INFORMATIONSTECHNOLOGIEN

    Германия

    Предприятието TELES AG INFORMATIONSTECHNOLOGIEN, e Производител, и работи в сферата на Телефонна техника по интернет. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - артикули и принадлежности, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радари и радионавигация, Информатика - артикули и принадлежности, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, и Радари и радионавигация. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  1. PUC CAR & PHONE GMBH

    Германия

    Предприятието PUC CAR & PHONE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електрически и телефонни кабели и жици, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, и Електрически и телефонни кабели и жици. Седалището му е в/ъв Unna, Германия.

  2. COMPUTACENTER AG & CO. OHG

    Германия

    Предприятието COMPUTACENTER AG & CO. OHG, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  1. PANDATEL AG

    Германия

    Предприятието PANDATEL AG, e Производител, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Активни електронни компоненти, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Активни електронни компоненти, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Hanover, Германия.

  2. SMITT TECHNOLOGY S.R.L.

    Италия

    Предприятието SMITT TECHNOLOGY S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Roncadelle, Италия.

  3. VAN DEN BERG AG

    Германия

    Предприятието VAN DEN BERG AG, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радари и радионавигация, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, и Радари и радионавигация. Седалището му е в/ъв Herzogenrath, Германия.

  4. EUROSYSTEMS S.R.L.

    Италия

    Предприятието EUROSYSTEMS S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Fermo, Италия.

  5. SAIET TELECOMUNICAZIONI S.R.L.

    Италия

    Предприятието SAIET TELECOMUNICAZIONI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Castel Maggiore, Италия.

  6. TELEFIN S.P.A.

    Италия

    Предприятието TELEFIN S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  7. T.P.M. TELEFONIA PRIVATA MANUTENZIONI S.R.L.

    Италия

    Предприятието T.P.M. TELEFONIA PRIVATA MANUTENZIONI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  8. STE REGION PARISIENNE CIRCUITS IMPRIMES -

    Франция

    Предприятието STE REGION PARISIENNE CIRCUITS IMPRIMES -, e Производител, и работи в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Радари и радионавигация, Радио- и телепредаване - техника и системи, Радари и радионавигация, и Радио- и телепредаване - техника и системи. Седалището му е в/ъв Courbevoie, Франция.

  1. CROSSWAY TECHNOLOGIES

    Франция

    Предприятието CROSSWAY TECHNOLOGIES, e Производител, и работи в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Радари и радионавигация, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Радари и радионавигация. Седалището му е в/ъв St Barthelemy D Anjou, Франция.

  2. TELLINK SISTEMAS DE COMUNICACION SL

    Испания

    Предприятието TELLINK SISTEMAS DE COMUNICACION SL, e Производител, и работи в сферата на Автоматични наборни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Радари и радионавигация, Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радари и радионавигация, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

  3. HKS SYSTEMTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HKS SYSTEMTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Borchen, Германия.

  4. TEMA TELECOMUNICAZIONI S.R.L.

    Италия

    Предприятието TEMA TELECOMUNICAZIONI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  5. OPTOPLAST S.P.A.

    Италия

    Предприятието OPTOPLAST S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  6. PRETTL ELEKTRONIK RADEBERG GMBH

    Германия

    Предприятието PRETTL ELEKTRONIK RADEBERG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Radeberg, Германия.

  7. COMPEL ELECTRONICS S.P.A.

    Италия

    Предприятието COMPEL ELECTRONICS S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Cornate D'adda, Италия.

  8. TELEFUNKEN RADIO COMMUNICATION SYSTEMS GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието TELEFUNKEN RADIO COMMUNICATION SYSTEMS GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Радари и радионавигация. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  9. SPINNER LAUENSTEIN GMBH

    Германия

    Предприятието SPINNER LAUENSTEIN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Радари и радионавигация, Радио- и телепредаване - техника и системи, Радари и радионавигация, и Радио- и телепредаване - техника и системи. Седалището му е в/ъв Lauenstein, Германия.

  10. E.M.G.

    Франция

    Предприятието E.M.G., e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Радари и радионавигация, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, и Радари и радионавигация. Седалището му е в/ъв Le Havre, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи

Брой резултати

122 Фирми