• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - химия и фармация

Резултати за

Разпространител - Внос-износ - химия и фармация

Разпространител
  1. PROCOMM CHEMICALS LTD

    България

    PROCOMM е добре позната търговска компания на следните групи продукти: - АЦЕТОВА КИСЕЛИНА, Изопропилов алкохол IPA, ЕТИЛ АЦЕТАТ (ETAC), МЕТАНОЛ, ГЛИЦЕРИН, ДЕНАТУРИРАН ЕТАНОЛ, БУТИЛ АЦЕТАТ и много други. Разполагаме със склад в София, Русе, Варна, Пловдив.

  2. RASA TEB VORNA

    Иран

    Предприятието RASA TEB VORNA, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Tehran, Иран.

  3. MEDEX UK (MEDICAL EXPORT CO. LTD.)

    Обединеното кралство

    Предприятието MEDEX UK (MEDICAL EXPORT CO. LTD.), e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Rugby, Обединеното кралство.

  4. KEEMIAKAUBANDUS AS

    Естония

    Предприятието KEEMIAKAUBANDUS AS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Tallinn, Естония.

  5. FARMACIA SPALLETA

    Италия

    Предприятието FARMACIA SPALLETA, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Pompei, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. POLYESTER 93

    Франция

    Предприятието POLYESTER 93, e Разпространител, и работи в сферата на Полиестер. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - химия и фармация, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Hydrocarbons and halogenated derivatives - organic chemistry, Внос-износ - химия и фармация, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, и plastic and polyesters. Седалището му е в/ъв Bobigny, Франция.

  2. KENO PHARMA LTD

    Испания

    Предприятието KENO PHARMA LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Cádiz, Испания.

  3. EQUILEX BV

    Холандия

    Предприятието EQUILEX BV, e Разпространител, и работи в сферата на Органична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Разтворители и разредители, Внос-износ - химия и фармация, Алкохоли, феноли и производни, Разтворители и разредители, Внос-износ - химия и фармация, Алкохоли, феноли и производни, и chemical additives. Седалището му е в/ъв Schiedam, Холандия.

  4. BHM CHEMICALS SP. Z O. O.

    Полша

    Предприятието BHM CHEMICALS SP. Z O. O., e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на raw materials for the pharmaceutical industry, и perfume and cosmetics retailer supplies. Седалището му е в/ъв Nowa Sól, Полша.

  5. RICHARD BAKER HARRISON LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието RICHARD BAKER HARRISON LIMITED, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, Минерали, chemical products for the chemicals and petrochemicals industry, Химия - внос-износ, и Минерали. Седалището му е в/ъв Newcastle Under Lyme, Обединеното кралство.

  1. HELM AG

    Германия

    Предприятието HELM AG, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, Фармация - внос-износ, Изкуствени торове, Химия - внос-износ, Chemical products, Фармация - внос-износ, и Изкуствени торове. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

  2. ATAMAN KIMYA

    Турция

    Предприятието ATAMAN KIMYA, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на chemical additives. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  1. C&F MANAGEMENT

    Люксембург

    Предприятието C&F MANAGEMENT, e Multi-Category, и работи в сферата на Инвестиции - консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - химия и фармация, Козметични средства, Внос-износ на медицинска хирургична техника, Внос-износ - химия и фармация, parapharmaceuticals, Козметични средства, и Внос-износ на медицинска хирургична техника. Седалището му е в/ъв Rombach, Люксембург.

  2. BETAPHARMA(SHANGHAI)CO.,LTD

    Китай

    Предприятието BETAPHARMA(SHANGHAI)CO.,LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Suzhou, Китай.

  3. SERVIER AUSTRIA GMBH

    Австрия

    Предприятието SERVIER AUSTRIA GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Лекарства, Внос-износ - химия и фармация, Химия - внос-износ, Фармацевтични изделия, Лекарства, Внос-износ - химия и фармация, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  4. FUTURE PETROLEUM

    Холандия

    Предприятието FUTURE PETROLEUM, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, bioethanol, oil product, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Etten-Leur, Холандия.

  5. MVK PHARMA GMBH

    Германия

    Предприятието MVK PHARMA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Парфюми и козметични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Лекарства, Внос-износ - химия и фармация, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Лекарства, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Wermelskirchen, Германия.

  6. A. R. PEISSIG-DOLDER GMBH

    Австрия

    Предприятието A. R. PEISSIG-DOLDER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Бои и лакове, Препарати за почистване на повърхността и химически абразиви, Внос-износ - химия и фармация, Органична химия - изходни материали и производни, Бои и лакове, Препарати за почистване на повърхността и химически абразиви, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Großweikersdorf, Австрия.

  7. EZ HEALTH GROUP

    Бразилия

    Предприятието EZ HEALTH GROUP, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни прибавки, health and beauty products and cosmetics, medical devices, Хранителни прибавки, и disinfectants for medical use. Седалището му е в/ъв Sao Paulo, Бразилия.

  8. ARMIN BAACK

    Германия

    Предприятието ARMIN BAACK, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Внос-износ - химия и фармация, Органична химия - изходни материали и производни, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Schwerin, Германия.

  1. FARMACISNE

    Испания

    Предприятието FARMACISNE, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Torres De La Alameda, Испания.

  2. MAC MASTER

    Турция

    Предприятието MAC MASTER, e Разпространител, и работи в сферата на Изкуствени торове. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - химия и фармация, chemical products for the chemicals and petrochemicals industry, urea glue, chemical and pharmaceutical, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. WABOSAN ARZNEIMITTELVERTRIEBS GMBH

    Австрия

    Предприятието WABOSAN ARZNEIMITTELVERTRIEBS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Основни и помощни материали за лекарства, Фармацевтични изделия, Лекарства, Внос-износ - химия и фармация, Основни и помощни материали за лекарства, Фармацевтични изделия, Лекарства, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  4. GEORG HANSEN

    Германия

    Предприятието GEORG HANSEN, e Разпространител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Внос-износ - химия и фармация, Органична химия - изходни материали и производни, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Wrestedt, Германия.

  5. S R S AROMATICS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието S R S AROMATICS LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Bury St. Edmunds, Обединеното кралство.

  6. LATUAFARMACIAONLINE

    Италия

    Предприятието LATUAFARMACIAONLINE, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Bagno A Ripoli, Италия.

  7. PHARMACIE DE LA GEE

    Франция

    Предприятието PHARMACIE DE LA GEE, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на shipment of medicines. Седалището му е в/ъв Coulans Sur Gee, Франция.

  8. J & R PAMMER ENTSORGUNG U. RECYCLING GESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието J & R PAMMER ENTSORGUNG U. RECYCLING GESELLSCHAFT M.B.H., e Производител, и работи в сферата на Хранителни изделия и напитки - съставки. Освен това развива дейност и в сферата на Суровини за строителството, Опазване на околната среда - машини и съоръжения, Органична химия - изходни материали и производни, Внос-износ - химия и фармация, Суровини за строителството, Опазване на околната среда - машини и съоръжения, Органична химия - изходни материали и производни, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв St. Georgen Am Fillmannsbach, Австрия.

  9. MEDBIYO PHARMA

    Турция

    Предприятието MEDBIYO PHARMA, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Лекарства, Козметични средства, pharmaceutical products, Лекарства, и Козметични средства. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  10. BRENNTAG

    Белгия

    Предприятието BRENNTAG, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, Химия - лабораторни изделия, Химия - внос-износ, и Химия - лабораторни изделия. Седалището му е в/ъв Mouscron, Белгия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Разпространител - Внос-износ - химия и фармация

Брой резултати

76 Фирми