• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ

Риби
  1. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

    Франция

    Verified by europages badge

    RNC BUSINESS INTERNATIONAL was founded in 2020 and is based in Asnières Sur Seine, France. We are specialised in the import-export of food products, namely garlic, turnips, oranges, olive oil, wine, etc. The agrifood produces consumer goods from products farming and breeding. products like yoghurts, cheese, frozen dishes, pâté, chocolate and other confectionery from these companies. Feel free to contact us for more information.

  2. GPS-GEMÜSE-PRODUKT-SERVICE

    Германия

    Предприятието GPS-GEMÜSE-PRODUKT-SERVICE, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Замразени и дълбоко замразени продукти, Плодове, Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и Замразени и дълбоко замразени продукти. Седалището му е в/ъв Bedburg, Германия.

  3. DORIS ZSIGA HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието DORIS ZSIGA HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Traiskirchen, Австрия.

  4. FRUTEGA GASTRO SERVICE GMBH

    Швейцария

    Предприятието FRUTEGA GASTRO SERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Winterthur, Швейцария.

  5. OBSTHOF HARTMANN KG

    Германия

    Предприятието OBSTHOF HARTMANN KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Газирани безалкохолни напитки, Плодове, Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и Газирани безалкохолни напитки. Седалището му е в/ъв Bretzfeld, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ÖKO-OBST-BLANK OHG

    Германия

    Предприятието ÖKO-OBST-BLANK OHG, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ravensburg, Германия.

  2. EXOTIC FRUCHTIMPORT G.M.B.H.

    Германия

    Предприятието EXOTIC FRUCHTIMPORT G.M.B.H., e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

  3. ROLAND DIETZ

    Германия

    Предприятието ROLAND DIETZ, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pfedelbach, Германия.

  4. HERMANN SCHAUFLER

    Германия

    Предприятието HERMANN SCHAUFLER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bühl, Германия.

  5. JUAN PONS GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието JUAN PONS GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Trier, Германия.

  1. GÄUBODEN GEMÜSE HANDELS GMBH

    Германия

    Предприятието GÄUBODEN GEMÜSE HANDELS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wallerfing, Германия.

  2. GOTTFRIED SANTIFALLER GMBH

    Германия

    Предприятието GOTTFRIED SANTIFALLER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  1. BUCAK FRÜCHTE GMBH

    Германия

    Предприятието BUCAK FRÜCHTE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wiesbaden, Германия.

  2. KARL REINDL

    Австрия

    Предприятието KARL REINDL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  3. OBST- UND GEMÜSEGROSSMARKT PFALZMARKT E.G.

    Германия

    Предприятието OBST- UND GEMÜSEGROSSMARKT PFALZMARKT E.G., e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Zeiskam, Германия.

  4. FAM. SCHWARTZ

    Австрия

    Предприятието FAM. SCHWARTZ, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Berg, Австрия.

  5. FRUITON GMBH

    Германия

    Предприятието FRUITON GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

  6. OBSTLINE GMBH

    Германия

    Предприятието OBSTLINE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Norderstedt, Германия.

  7. GARTENBAUZENTRALE MAIN-DONAU E.G

    Германия

    Предприятието GARTENBAUZENTRALE MAIN-DONAU E.G, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Gundelfingen, Германия.

  8. CITROCASA - T M P TECHNIC-MARKETING- PRODUCTS GMBH

    Австрия

    Предприятието CITROCASA - T M P TECHNIC-MARKETING- PRODUCTS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Linz, Австрия.

  1. PFALZ FRESH GMBH

    Германия

    Предприятието PFALZ FRESH GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Mutterstadt, Германия.

  2. J.H. WAGENAAR IMPORT-EXPORT GMBH

    Германия

    Предприятието J.H. WAGENAAR IMPORT-EXPORT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kempen, Германия.

  3. HÜBLER FRUCHTHANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието HÜBLER FRUCHTHANDELSGESELLSCHAFT MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Leipzig, Германия.

  4. ASIAWAY AG

    Швейцария

    Предприятието ASIAWAY AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  5. OBSTHANDEL SELLERER

    Германия

    Предприятието OBSTHANDEL SELLERER, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nürnberg, Германия.

  6. ERZEUGERORGANISATION STEIRISCHES GEMÜSE GMBH

    Австрия

    Предприятието ERZEUGERORGANISATION STEIRISCHES GEMÜSE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв St. Ruprecht, Австрия.

  7. BIODIREKT GMBH

    Германия

    Предприятието BIODIREKT GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

  8. HURM & SINN OBST GEMÜSE SÜDFRÜCHTE

    Германия

    Предприятието HURM & SINN OBST GEMÜSE SÜDFRÜCHTE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Haigerloch, Германия.

  9. K.MÜLLNER E.U. INHABER ELISABETH SCHIRNHOFER

    Австрия

    Предприятието K.MÜLLNER E.U. INHABER ELISABETH SCHIRNHOFER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

  10. MANFRED SCHÜTZENHOFER

    Австрия

    Предприятието MANFRED SCHÜTZENHOFER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pinkafeld, Австрия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ

Брой резултати

183 Фирми

Категория