• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ - Северна Македония

Северна Македония
  1. RIKOBAN

    Северна Македония

    Предприятието RIKOBAN, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kavadarci, Северна Македония.

  2. HORTENA

    Северна Македония

    Предприятието HORTENA, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Strumica, Северна Македония.

  3. KONKORDIA FOOD

    Северна Македония

    Предприятието KONKORDIA FOOD, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на dried mushrooms, frozen mushrooms, и walnut. Седалището му е в/ъв Bitola, Северна Македония.

  4. NANOTIMTRGOVIJA

    Северна Македония

    Предприятието NANOTIMTRGOVIJA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на export of vegetables. Седалището му е в/ъв Strumica, Северна Македония.

  5. CILIBIJA - 97

    Северна Македония

    Предприятието CILIBIJA - 97, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на grapes, packaged watermelons, onions, и cabbage. Седалището му е в/ъв Gevgelija, Северна Македония.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VELMA KOMERC

    Северна Македония

    Предприятието VELMA KOMERC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на export of vegetables, и import/export, production and sale of fruit and vegetables. Седалището му е в/ъв Strumica, Северна Македония.

  2. JUGO STIL DOO

    Северна Македония

    Предприятието JUGO STIL DOO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, vegetables, e-business, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и e-marketing. Седалището му е в/ъв Strumica, Северна Македония.

  3. OREPROM

    Северна Македония

    Предприятието OREPROM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fresh fruits and vegetables, Oragnic fruits and vegetables, и Packing of fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Strumica, Северна Македония.

  4. HRB FRUIT KOMPANI

    Северна Македония

    Предприятието HRB FRUIT KOMPANI, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Gevgelija, Северна Македония.

  5. TAURUS FARMS

    Северна Македония

    Предприятието TAURUS FARMS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, БИОЛОГИЧЕСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО, Земеделие - внос-износ, organic agricultural products, и БИОЛОГИЧЕСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО. Седалището му е в/ъв Bogdanci, Северна Македония.

  1. PECO COMPANY

    Северна Македония

    Предприятието PECO COMPANY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на export of vegetables, и fruit export. Седалището му е в/ъв Strumica, Северна Македония.

  2. DOOEL EVROMAK

    Северна Македония

    Предприятието DOOEL EVROMAK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Strumica, Северна Македония.

  1. LEVA-STENA

    Северна Македония

    Предприятието LEVA-STENA, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, packaged watermelons, import/export, production and sale of fruit and vegetables, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Novo Selo, Северна Македония.

  2. AGRO GROUP PIRAVA

    Северна Македония

    Предприятието AGRO GROUP PIRAVA, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на peaches. Седалището му е в/ъв Pirava, Северна Македония.

  3. DPT HORTENA DOO

    Северна Македония

    Предприятието DPT HORTENA DOO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fresh fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Strumica, Северна Македония.

  4. VEGETABLES INTERNATIONAL

    Северна Македония

    Предприятието VEGETABLES INTERNATIONAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Strumica, Северна Македония.

  5. JON-FRUIT DOOEL

    Северна Македония

    Предприятието JON-FRUIT DOOEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kavadarci, Северна Македония.

  6. UNIQUE TASTE

    Северна Македония

    Предприятието UNIQUE TASTE, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bitola, Северна Македония.

  7. ALPI

    Северна Македония

    Предприятието ALPI, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Gevgelija, Северна Македония.

  8. PLODOVI FRUCTUS

    Северна Македония

    Предприятието PLODOVI FRUCTUS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на retail fruit and vegetable markets, и export. Седалището му е в/ъв Strumica, Северна Македония.

  1. FRUKTA FRUTA DOOEL

    Северна Македония

    Предприятието FRUKTA FRUTA DOOEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Skopje, Северна Македония.

  2. ARSFRUIT

    Северна Македония

    Предприятието ARSFRUIT, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ohrid, Северна Македония.

  3. BLAMEJA EXPORT-IMPORT BITOLA

    Северна Македония

    Предприятието BLAMEJA EXPORT-IMPORT BITOLA, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bitola, Северна Македония.

  4. JON-FRUIT

    Северна Македония

    Предприятието JON-FRUIT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kavadsarci, Северна Македония.

  5. BADZO

    Северна Македония

    Предприятието BADZO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bogdanci, Северна Македония.

  6. AGRO-ATANAS DOOEL

    Северна Македония

    Предприятието AGRO-ATANAS DOOEL, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на distributors of fresh vegetables. Седалището му е в/ъв Strumica, Северна Македония.

  7. VEGEXP

    Северна Македония

    Предприятието VEGEXP, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Strumica, Северна Македония.

  8. ALMA SAVIK DOOEL

    Северна Македония

    Предприятието ALMA SAVIK DOOEL, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Gevgelija, Северна Македония.

  9. PETRAKO D.O.O EXPORT-IMPORT

    Северна Македония

    Предприятието PETRAKO D.O.O EXPORT-IMPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Skopje, Северна Македония.

  10. SISTEM GRUPA

    Северна Македония

    Предприятието SISTEM GRUPA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit export, и export of vegetables. Седалището му е в/ъв Resen, Северна Македония.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно