• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • облекло - внос-износ

Резултати за

Облекло - внос-износ - Сенегал

Сенегал
  1. SENEGAL IMPORT - EXPORT ONLINE

    Сенегал

    Предприятието SENEGAL IMPORT - EXPORT ONLINE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - информатика, Облекло - внос-износ, Внос-износ - информатика, import/export, production and sale of fruit and vegetables, import export database directory, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dakar, Сенегал.

  2. BUSINESSCOMMWORLD

    Сенегал

    Предприятието BUSINESSCOMMWORLD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на textile industry. Седалището му е в/ъв DAKAR, Сенегал.

  3. ETS LY

    Сенегал

    Предприятието ETS LY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на expert activities, и interactivity. Седалището му е в/ъв Dakar, Сенегал.

  4. SAMBE HOLDINGS

    Сенегал

    Предприятието SAMBE HOLDINGS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Внос-износ - текстил и облекло, Земеделие - внос-износ, Хранeнe - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Внос-износ - текстил и облекло, Земеделие - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dakar, Сенегал.

  5. CECIKA CORPORATE

    Сенегал

    Предприятието CECIKA CORPORATE, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, communication agency, Земеделие - внос-износ, и Events communications agency. Седалището му е в/ъв Dakar, Сенегал.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DYNAMIK MULTITRADE SARL

    Сенегал

    Предприятието DYNAMIK MULTITRADE SARL, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Внос-износ - стомани и метали, food sector distribution, Текстил - внос-износ, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Dakar, Сенегал.