• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • земеделие - внос-износ

Резултати за

Земеделие - внос-износ - Словакия

Словакия
  1. SS.SLOVAKIA

    Словакия

    Предприятието SS.SLOVAKIA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bratislava, Словакия.

  2. VI GROUP AGRO S.R.O

    Словакия

    Предприятието VI GROUP AGRO S.R.O, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bratislava, Словакия.

  3. POLNOHOSPODARSKE DRUZSTVO HORNA NITRA

    Словакия

    Предприятието POLNOHOSPODARSKE DRUZSTVO HORNA NITRA, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Говеда, Земеделие - внос-износ, и Говеда. Седалището му е в/ъв Nedozery-Brezany, Словакия.

  4. WIDLAND EXPORT S.R.O

    Словакия

    Предприятието WIDLAND EXPORT S.R.O, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bratislava, Словакия.

  5. ZDENKA ILKOVA Z&K

    Словакия

    Предприятието ZDENKA ILKOVA Z&K, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на corn flour cereals. Седалището му е в/ъв Velka Maca, Словакия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ART DECO COMPANY S.R.O.

    Словакия

    Предприятието ART DECO COMPANY S.R.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bratislava, Словакия.

  2. HE GROUP LTD.

    Словакия

    Предприятието HE GROUP LTD., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на walnuts. Седалището му е в/ъв Humenne, Словакия.

  3. POLNOHOSPODARSKE DRUZSTVO SNP

    Словакия

    Предприятието POLNOHOSPODARSKE DRUZSTVO SNP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sklabina Pri Martine, Словакия.

  4. SINTAVAN, S.R.O.

    Словакия

  5. MRK, S.R.O.

    Словакия

  1. PAZZ, S.R.O.

    Словакия

  2. KONEX ELEKTRO, SPOL. S R.O.

    Словакия

    Предприятието KONEX ELEKTRO, SPOL. S R.O., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kosice, Словакия.

  1. ATOTECH - M.A.G. SK, S.R.O.

    Словакия

    Предприятието ATOTECH - M.A.G. SK, S.R.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Banska Bystrica, Словакия.

  2. SAMARIS S.R.O.

    Словакия

    Предприятието SAMARIS S.R.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на въглища. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на енергия и суровини, Diesel, wooden pellets, Внос-износ на енергия и суровини, и Carbon black. Седалището му е в/ъв Bratislava, Словакия.

  3. CORNICO POPCORN COMPANY, S.R.O.

    Словакия

    Предприятието CORNICO POPCORN COMPANY, S.R.O., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bratislava, Словакия.

  4. NOVEX FOOD S.R.O.

    Словакия

  5. BRENNTAG SLOVAKIA S.R.O. - POBOCKA PEZINOK

    Словакия

    Предприятието BRENNTAG SLOVAKIA S.R.O. - POBOCKA PEZINOK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pezinok, Словакия.

  6. HONEYWELL S.R.O.

    Словакия

    Предприятието HONEYWELL S.R.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, Проектантски бюра - ПГС, Електроника - внос-износ, и Проектантски бюра - ПГС. Седалището му е в/ъв Bratislava - Ruzinov, Словакия.

  7. BETONRACIO, S.R.O.

    Словакия

    Предприятието BETONRACIO, S.R.O., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети, Химия - внос-износ, Изделия от бетон и строителни брикети, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Trnava , Словакия.

  8. ITIMEX, SPOL. S R.O.

    Словакия

    Предприятието ITIMEX, SPOL. S R.O., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Вълнени фланели и пуловери, Облекло - внос-износ, и Вълнени фланели и пуловери. Седалището му е в/ъв Sahy, Словакия.