• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • облекло - внос-износ

Резултати за

Облекло - внос-износ - Разпространител - Словения

СловенияРазпространител
  1. GIBON D.O.O

    Словения

    Предприятието GIBON D.O.O, e Разпространител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на high fashion, women's high fashion, и glass cabinets. Седалището му е в/ъв Ljubljana-Šentvid, Словения.

  2. OTROŠKI BUTIK MALI RACMANČKI

    Словения

    Предприятието OTROŠKI BUTIK MALI RACMANČKI, e Разпространител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Logatec, Словения.

  3. PANDASSPOT WORKWEAR OUTLET

    Словения

    Предприятието PANDASSPOT WORKWEAR OUTLET, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Ljubljana, Словения.

  4. PROSPA, IGOR VRANDEČIĆ S.P.

    Словения

    Предприятието PROSPA, IGOR VRANDEČIĆ S.P., e Разпространител, и работи в сферата на Униформи. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Работно и предпазно облекло, Внос-износ - текстил и облекло, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Maribor, Словения.

  5. SMART FUTURISTIC

    Словения

    Предприятието SMART FUTURISTIC, e Multi-Category, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Програмни приложения за връзка с клиенти CRM, Напитки - внос-износ, Земеделие - внос-износ, Информационни системи, консултантски услуги, Програмни приложения за връзка с клиенти CRM, Напитки - внос-износ, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ljubljana, Словения.