• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - текстил и облекло

Резултати за

Внос-износ - текстил и облекло - Словения

Словения
  1. PANDASSPOT WORKWEAR OUTLET

    Словения

    Предприятието PANDASSPOT WORKWEAR OUTLET, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Ljubljana, Словения.

  2. ARPOS INTERNATIONAL D.O.O.

    Словения

    Предприятието ARPOS INTERNATIONAL D.O.O., e Подизпълнител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите, Внос-износ - текстил и облекло, Работни блузи и престилки, Кожени ботуши и обувки, Търговия в супер- и хипермаркетите, Внос-износ - текстил и облекло, Работни блузи и престилки, и Кожени ботуши и обувки. Седалището му е в/ъв Slovenska Bistrica, Словения.

  3. PROSPA, IGOR VRANDEČIĆ S.P.

    Словения

    Предприятието PROSPA, IGOR VRANDEČIĆ S.P., e Разпространител, и работи в сферата на Униформи. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Работно и предпазно облекло, Внос-износ - текстил и облекло, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Maribor, Словения.

  4. DOLNOV, D.O.O.

    Словения

    Предприятието DOLNOV, D.O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Бани - мебели и аксесоари, Внос-износ - текстил и облекло, Санитария - артикули, Бани - мебели и аксесоари, Внос-износ - текстил и облекло, и Санитария - артикули. Седалището му е в/ъв Kranj, Словения.

  5. FB&MARKETING, DOMEN CEVKA S.P.

    Словения

    Предприятието FB&MARKETING, DOMEN CEVKA S.P., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на trading company. Седалището му е в/ъв Kamnik, Словения.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PETA D.O.O.

    Словения

    Предприятието PETA D.O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ljubljana, Словения.

  2. ICONA D.O.O.

    Словения

    Предприятието ICONA D.O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Brežice, Словения.