• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • търговия - супер и хипер-маркети

Резултати за

Търговия - супер и хипер-маркети - Словения

Словения
  1. AVACOM D.O.O.

    Словения

    Предприятието AVACOM D.O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговски франчайзинг. Освен това развива дейност и в сферата на Домакински принадлежности от алуминий, Метални капсули, Тапи и капачки от пластмасова материя, Ръкавици, Домакински принадлежности от алуминий, Метални капсули, Тапи и капачки от пластмасова материя, и Ръкавици. Седалището му е в/ъв Godovič, Словения.

  2. NAVIUM ELIT D.O.O.

    Словения

    Предприятието NAVIUM ELIT D.O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговия на дребно. Освен това развива дейност и в сферата на Градински мебели и украса, Козметични изделия, Градински мебели и украса, Козметични изделия, Home decoration accessories, и accessories for pets. Седалището му е в/ъв Litija, Словения.

  3. TORNADO PLUS D.O.O.

    Словения

    Предприятието TORNADO PLUS D.O.O., e Производител, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Седалището му е в/ъв Višnja Gora, Словения.

  4. HORIZONA

    Словения

    Предприятието HORIZONA, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Седалището му е в/ъв Maribor, Словения.

  5. POREDNI ZAJČEK

    Словения

    Предприятието POREDNI ZAJČEK, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Търговия на дребно. Седалището му е в/ъв Mavčiče, Словения.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GAJO GROUP D.O.O.

    Словения

    Предприятието GAJO GROUP D.O.O., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Търговски франчайзинг. Освен това развива дейност и в сферата на e-commerce. Седалището му е в/ъв Kamnik, Словения.

  2. POSREDNIŠTVO PRI PRODAJI IN TRGOVINA, DAMIJAN MEDVED S.P.

    Словения

    Предприятието POSREDNIŠTVO PRI PRODAJI IN TRGOVINA, DAMIJAN MEDVED S.P., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на sales agencies, и sales representatives. Седалището му е в/ъв Maribor, Словения.

  3. AVIM MARKETING D.O.O.

    Словения

    Предприятието AVIM MARKETING D.O.O., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Търговия на дребно. Седалището му е в/ъв Smarje Pri Jelsah, Словения.

  4. PROSOLUCIJA D. O. O.

    Словения

    Предприятието PROSOLUCIJA D. O. O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на Wholesale production and sales, и health and beauty products and cosmetics. Седалището му е в/ъв Maribor, Словения.

  5. ROBERT ZIGANTE S.P.

    Словения

    Предприятието ROBERT ZIGANTE S.P., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Седалището му е в/ъв Izola, Словения.

  1. DONIKS D.O.O.

    Словения

    Предприятието DONIKS D.O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Седалището му е в/ъв Ljubljana, Словения.

  2. REGAL GH D.O.O.

    Словения

    Предприятието REGAL GH D.O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Седалището му е в/ъв Ljubljana, Словения.