• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пътен транспорт - камиони-цистерни

Резултати за

Пътен транспорт - камиони-цистерни

ИталияПроизводителСтоков транспорт
  1. A.L.A. S.R.L.

    Италия

    Предприятието A.L.A. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Verdello, Италия.

  2. TRASCAVI S.R.L.

    Италия

    Предприятието TRASCAVI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв San Giovanni In Persiceto, Италия.

  3. EUROTIRE S.R.L.

    Италия

    Предприятието EUROTIRE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Гуми и аксесоари, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Гуми и аксесоари, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Cisterna Di Latina, Италия.

  4. AUTOTRASPORTI SIMONCELLI GIACOMO E FIGLI DI SIMONCELLI STEFANO & C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI SIMONCELLI GIACOMO E FIGLI DI SIMONCELLI STEFANO & C. S.N.C., e Производител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Trento, Италия.

  5. SARIANA TRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието SARIANA TRASPORTI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Nembro, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. C.A.M. S.C.A.R.L.

    Италия

    Предприятието C.A.M. S.C.A.R.L., e Производител, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Peschiera Borromeo, Италия.

  2. PACUCCI S.R.L.

    Италия

    Предприятието PACUCCI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Brindisi, Италия.

  3. VERDEORO S.R.L.

    Италия

    Предприятието VERDEORO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Priverno, Италия.

  4. SEGAGIONE E TRASPORTI

    Италия

    Предприятието SEGAGIONE E TRASPORTI, e Производител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Luni, Италия.

  5. ECOFLORA 2 S.R.L.

    Италия

    Предприятието ECOFLORA 2 S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Ardea, Италия.

  1. AZIENDA AGRITURISTICA

    Италия

    Предприятието AZIENDA AGRITURISTICA, e Производител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Este, Италия.

  2. SITAF S.P.A.

    Италия

  1. SCAVI AUTOTRASPORTI S.R.L.

    Италия

  2. F.M.G. S.R.L.

    Италия

  3. PAC S.R.L.

    Италия

  4. STEAM S.R.L.

    Италия

  5. C.G.T. S.P.A.

    Италия

  6. GESTIONI ARMATORIALI S.R.L.

    Италия

  7. TERMINAL S.R.L.

    Италия

  8. EDILIZIA PISANO S.R.L.

    Италия

  1. IDET S.R.L.

    Италия

  2. FRELLO ANTONIO SILVANO S.R.L.

    Италия

  3. PIGOZZI GIORGIO CLAUDIO

    Италия

  4. L AUTOTRASPORTO DI STEFANINA DANILLO E C S N C

    Италия

  5. VINAI LUIGI S.R.L.

    Италия

  6. BALDINI SANDRO AUTOTRASPORTI SCAVI E SBANCAMENTI

    Италия

  7. LA BEATO BERTRANDO AUTOTRASPORTI S.R.L.

    Италия

  8. FIREMA TRASPORTI S.P.A.

    Италия

  9. L'EDILE BALDISSIN

    Италия

  10. ATTORRE AUTOTRASPORTI

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно