• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пътен транспорт - камиони-цистерни

Резултати за

Пътен транспорт - камиони-цистерни

РазпространителСтоков транспорт
  1. IMPRESA AUTOTRASPORTI SACCHI

    Италия

    Предприятието IMPRESA AUTOTRASPORTI SACCHI, e Разпространител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Casale Corte Cerro, Италия.

  2. BALBONI GABRIELE

    Италия

    Предприятието BALBONI GABRIELE, e Разпространител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв San Giovanni In Persiceto, Италия.

  3. MITSAFETRANS S.R.L.

    Италия

    Предприятието MITSAFETRANS S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Превози на животни, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Превози на животни. Седалището му е в/ъв Padova, Италия.

  4. TRADE S.R.L.

    Италия

    Предприятието TRADE S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Calenzano, Италия.

  5. MOTOTAXI S.R.L.

    Италия

    Предприятието MOTOTAXI S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Международни куриерски служби. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ILVA EXPRESS S.N.C. DI BARTOLINI MARIO & C.

    Италия

    Предприятието ILVA EXPRESS S.N.C. DI BARTOLINI MARIO & C., e Разпространител, и работи в сферата на Международни куриерски служби. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Arezzo, Италия.

  2. ALA TRASPORTI

    Италия

    Предприятието ALA TRASPORTI, e Разпространител, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  3. MANCINELLI DUE S.R.L.

    Италия

    Предприятието MANCINELLI DUE S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Miglianico, Италия.

  4. MARINETTO TRASPORTI

    Италия

    Предприятието MARINETTO TRASPORTI, e Разпространител, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Villanova Di Camposampiero, Италия.

  5. AUTOTRASPORTI F.LLI PEZZANERA

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI F.LLI PEZZANERA, e Разпространител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Terni, Италия.

  1. LO.GI. TRANSPORT

    Италия

    Предприятието LO.GI. TRANSPORT, e Разпространител, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв San Benedetto Del Tronto, Италия.

  2. AUTOTRASPORTI DI SIPIO S.R.L.

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI DI SIPIO S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Ortona, Италия.

  1. GTS S.P.A.

    Италия

    Предприятието GTS S.P.A., e Разпространител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

  2. R.E.D.TRASPORTI S.N.C. DI TOMBARI LUCA STEFANO & C.

    Италия

    Предприятието R.E.D.TRASPORTI S.N.C. DI TOMBARI LUCA STEFANO & C., e Разпространител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Senigallia, Италия.

  3. SC SERVIZI S.R.L.

    Италия

    Предприятието SC SERVIZI S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Ascoli Piceno, Италия.

  4. RAGAZZI AUTOTRASPORTI S.N.C. DI RAGAZZI FRANCO E C

    Италия

    Предприятието RAGAZZI AUTOTRASPORTI S.N.C. DI RAGAZZI FRANCO E C, e Разпространител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Lomello, Италия.

  5. CONSORZIO AUTOTRASPORTATORI VALDASTICO

    Италия

    Предприятието CONSORZIO AUTOTRASPORTATORI VALDASTICO, e Разпространител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Thiene, Италия.

  6. AUTOTRASPORTI FAGNOLI PIER NICOLA S.N.C. DI FAGNOLI PIER NICOLA ED EMANUELE

    Италия

  7. LANCINI GIORGIO

    Италия

  8. BERTON TRASPORTI S.R.L.

    Италия

  1. TEDESCHI GROUP

    Италия

  2. TRASPORTI GENNARINI S.R.L.

    Италия

  3. AUTOTRASPORTI FAEDO GIOVANNI & C. (S.N.C.)

    Италия

  4. JUMBO TRASPORTI S.R.L.

    Италия

  5. GIANNETTI LOGISTIC SYSTEM

    Италия

  6. AUTOTRASPORTI BETA S.R.L.

    Италия

  7. N.G.M.TRASPORTI

    Италия

  8. ZINGHINI ALFREDO

    Италия

  9. TMD LOGISTICS BARI S.R.L.

    Италия

  10. RIZZO TRANS S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Пътен транспорт - камиони-цистерни

Брой резултати

38 Фирми

Страни