• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пътен транспорт - камиони-цистерни

Резултати за

Пътен транспорт - камиони-цистерни

Търговец на дребноСтоков транспорт
  1. CUZZOLA GIUSEPPE

    Италия

    Предприятието CUZZOLA GIUSEPPE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Reggio Calabria, Италия.

  2. ARREDOPIU' S.R.L.

    Италия

    Предприятието ARREDOPIU' S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Poggibonsi, Италия.

  3. OPTIMUS DI GRIECO SALVATORE

    Италия

    Предприятието OPTIMUS DI GRIECO SALVATORE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Potenza, Италия.

  4. CASTAGNANI ANTONIO

    Италия

    Предприятието CASTAGNANI ANTONIO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Castelfidardo, Италия.

  5. FORZA TRASPORTI DI ANTONIETTA FORZA

    Италия

    Предприятието FORZA TRASPORTI DI ANTONIETTA FORZA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Lampedusa, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LU.SI DI TALLONE FRANCO & C. S.A.S.

    Италия

  2. C. F. TRACOM S.R.L.

    Италия

  3. ITACA SOCIETA COOPERATIVA

    Италия

Филтри

Резултати за

Пътен транспорт - камиони-цистерни

Брой резултати

8 Фирми

Страни