• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пътен транспорт - камиони-цистерни

Резултати за

Пътен транспорт - камиони-цистерни

Стоков транспорт
  1. 2HM LOGISTICS D.O.O.

    Словения

    Verified by europages badge

    Предприятието 2HM LOGISTICS D.O.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Международен търговски пътен транспорт, Контейнерни железопътни превози, Въздушен транспорт, Международен товарен транспорт, Контейнери - морски транспорт, Фрахтоване, Докове и складове, Железопътни превози, и Пътен транспорт - организация. Седалището му е в/ъв Koper / Capodistria, Словения.

  2. CICCIOLI - HELVIA RECINA S.R.L.

    Италия

    Предприятието CICCIOLI - HELVIA RECINA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Automobile transport, groupage, и international service. Седалището му е в/ъв Corridonia, Италия.

  3. AUTOTRASPORTI LEONE CHRISTIAN SNC

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI LEONE CHRISTIAN SNC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Sestu, Италия.

  4. TRA.SPED. S.R.L.

    Италия

    Предприятието TRA.SPED. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Costigliole D'asti, Италия.

  5. C.R. AUTOTRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието C.R. AUTOTRASPORTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TRASPORTI PIETRA S.P.A.

    Италия

    Предприятието TRASPORTI PIETRA S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Dalmine, Италия.

  2. CIERRE TRANS S.R.L.

    Италия

    Предприятието CIERRE TRANS S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Baranzate, Италия.

  3. CAPE COOPERATIVA AUTOTRASPORTI PROD

    Италия

    Предприятието CAPE COOPERATIVA AUTOTRASPORTI PROD, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Faenza, Италия.

  4. IL PARMENSE TRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието IL PARMENSE TRASPORTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Parma, Италия.

  5. PELLA LEGNAMI S.N.C.

    Италия

    Предприятието PELLA LEGNAMI S.N.C., и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Premosello Chiovenda, Италия.

  1. TRANSPE S.P.A.

    Италия

    Предприятието TRANSPE S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Издигане - техника, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Tortona, Италия.

  2. FRIGERIO AMBROGIO S.A.S. DI FRIGERIO FABIO E C

    Италия

    Предприятието FRIGERIO AMBROGIO S.A.S. DI FRIGERIO FABIO E C, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Bulciago, Италия.

  1. DE LUISA ROBERTO

    Италия

    Предприятието DE LUISA ROBERTO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Pavia Di Udine, Италия.

  2. WINE GROUPAGE TUSCANY DI FERRETTI M.

    Италия

    Предприятието WINE GROUPAGE TUSCANY DI FERRETTI M., и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Torrita Di Siena, Италия.

  3. LOGISTICA SERVICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието LOGISTICA SERVICE S.R.L., и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв San Salvo, Италия.

  4. DE CLEMENTE TRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието DE CLEMENTE TRASPORTI S.R.L., и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Scafati, Италия.

  5. AUTOTRASPORTI PORRO P.LE S.R.L.

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI PORRO P.LE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Издигане - техника, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Erba, Италия.

  6. D.P. LOGISTICA S.R.L.

    Италия

    Предприятието D.P. LOGISTICA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Превози на животни, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Превози на животни. Седалището му е в/ъв Offagna, Италия.

  7. A.C. TRANSPORT S.R.L.

    Италия

    Предприятието A.C. TRANSPORT S.R.L., и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Imperia, Италия.

  8. RODIGHIERO CLAUDIO & C.

    Италия

    Предприятието RODIGHIERO CLAUDIO & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Обществено строителство - предприемачи, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Jesolo, Италия.

  1. AUTOTRASPORTI MERLI S.R.L.

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI MERLI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Издигане - техника, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  2. SI EXPRESS S.R.L.

    Италия

    Предприятието SI EXPRESS S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Nichelino, Италия.

  3. TRASCAVI S.R.L.

    Италия

    Предприятието TRASCAVI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв San Giovanni In Persiceto, Италия.

  4. SODI MARIO S.R.L.

    Италия

    Предприятието SODI MARIO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Barberino Di Mugello, Италия.

  5. SABATINO SALVATORE & FIGLI S.R.L.

    Италия

    Предприятието SABATINO SALVATORE & FIGLI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Stilo, Италия.

  6. CARLINI MARCO

    Италия

    Предприятието CARLINI MARCO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Spinetoli, Италия.

  7. C.T.M. CONSORZIO TRASPORTATORI MONTEGRAPPA

    Италия

    Предприятието C.T.M. CONSORZIO TRASPORTATORI MONTEGRAPPA, e Подизпълнител, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Cartigliano, Италия.

  8. PASSERINI RAIMONDO

    Италия

    Предприятието PASSERINI RAIMONDO, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Brentonico, Италия.

  9. AUTOTRASPORTI BENEDETTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI BENEDETTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Mansue', Италия.

  10. TRASLOCHI PONTE ROSSO

    Италия

    Предприятието TRASLOCHI PONTE ROSSO, e Подизпълнител, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно

Намерете оферта за