• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пътен транспорт - камиони-цистерни

Резултати за

Пътен транспорт - камиони-цистерни

Стоков транспорт
  1. 2HM LOGISTICS D.O.O.

    Словения

    Verified by europages badge

    Предприятието 2HM LOGISTICS D.O.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Международен търговски пътен транспорт, Контейнерни железопътни превози, Въздушен транспорт, Международен товарен транспорт, Контейнери - морски транспорт, Фрахтоване, Докове и складове, Железопътни превози, и Пътен транспорт - организация. Седалището му е в/ъв Koper / Capodistria, Словения.

  2. CICCIOLI - HELVIA RECINA S.R.L.

    Италия

    Предприятието CICCIOLI - HELVIA RECINA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Automobile transport, groupage, и international service. Седалището му е в/ъв Corridonia, Италия.

  3. AUTOTRASPORTI LEONE CHRISTIAN SNC

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI LEONE CHRISTIAN SNC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Sestu, Италия.

  4. SCHLERN TIR

    Италия

    Предприятието SCHLERN TIR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Bolzano, Италия.

  5. ANTONUCCI AUTOTRASPORTI S.A.S. DI GARAVAGLIA TRIFONE ANTONIO & C.

    Италия

    Предприятието ANTONUCCI AUTOTRASPORTI S.A.S. DI GARAVAGLIA TRIFONE ANTONIO & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Cuggiono, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AUTOTRASPORTI SARTOR

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI SARTOR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв San Polo Di Piave, Италия.

  2. A.M.A.CO. S.P.A.

    Италия

    Предприятието A.M.A.CO. S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Cosenza, Италия.

  3. BASTASINI AUTOTRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието BASTASINI AUTOTRASPORTI S.R.L., и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

  4. PALERMO RECUPERI DI BOLOGNA ANTONINO & C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието PALERMO RECUPERI DI BOLOGNA ANTONINO & C. S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - суровини. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  5. VIAGGI LUCIO S.R.L.

    Италия

    Предприятието VIAGGI LUCIO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Коли под наем, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Коли под наем, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Marigliano, Италия.

  1. C.A.M.

    Италия

    Предприятието C.A.M., e Подизпълнител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Jesi, Италия.

  2. FORATO TRANSPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието FORATO TRANSPORTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Castelfranco Veneto, Италия.

  1. AUTOTRASPORTI MOLTENI S.N.C.

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI MOLTENI S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Cantu', Италия.

  2. ROSSI AUTOTRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието ROSSI AUTOTRASPORTI S.R.L., и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Fontanella, Италия.

  3. POGGIO & BRUNO

    Италия

    Предприятието POGGIO & BRUNO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Vado Ligure, Италия.

  4. SERALPI S.R.L.

    Италия

    Предприятието SERALPI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Robilante, Италия.

  5. IMPRESA AUTOTRASPORTI SACCHI

    Италия

    Предприятието IMPRESA AUTOTRASPORTI SACCHI, e Разпространител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Casale Corte Cerro, Италия.

  6. DEMOL.CAR S.A.S. DEI FRATELLI PONTICELLA GIOVANNI E ANTIMO

    Италия

    Предприятието DEMOL.CAR S.A.S. DEI FRATELLI PONTICELLA GIOVANNI E ANTIMO, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Gaeta, Италия.

  7. AUTOTRASPORTI S.MARCO DI GAVEGLIO E C.(S.N.C.)

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI S.MARCO DI GAVEGLIO E C.(S.N.C.), e Подизпълнител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Cervere, Италия.

  8. F.LLI CARFORA TRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието F.LLI CARFORA TRASPORTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Santa Maria A Vico, Италия.

  1. CORRIERE FRANCO SECOND S.R.L.

    Италия

    Предприятието CORRIERE FRANCO SECOND S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Brescia, Италия.

  2. CENTRO EXPRESS S.R.L.

    Италия

    Предприятието CENTRO EXPRESS S.R.L., и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Collazzone, Италия.

  3. BALBONI GABRIELE

    Италия

    Предприятието BALBONI GABRIELE, e Разпространител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв San Giovanni In Persiceto, Италия.

  4. BERGONZONI BRUNO & ANDREA

    Италия

    Предприятието BERGONZONI BRUNO & ANDREA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

  5. FRATELLI CEREDA S.R.L.

    Италия

    Предприятието FRATELLI CEREDA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Veduggio Con Colzano, Италия.

  6. G.A.J.

    Италия

    Предприятието G.A.J., и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Jesi, Италия.

  7. ANICHINI PIETRO

    Италия

    Предприятието ANICHINI PIETRO, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Isola Del Giglio, Италия.

  8. PELLA LEGNAMI S.N.C.

    Италия

    Предприятието PELLA LEGNAMI S.N.C., и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Premosello Chiovenda, Италия.

  9. ALA TRASPORTI

    Италия

    Предприятието ALA TRASPORTI, e Разпространител, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  10. AUTOTRASPORTI FRATELLI RENZI

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI FRATELLI RENZI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Arzignano, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно

Намерете оферта за