• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ - Сърбия

Сърбия
  1. GREEN HILLS MARKET DOO

    Сърбия

    Предприятието GREEN HILLS MARKET DOO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Belgrad, Сърбия.

  2. MAKBEL

    Сърбия

    Предприятието MAKBEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на cold rooms for goods storage, и food industry refrigerators. Седалището му е в/ъв Subotica, Сърбия.

  3. MAIV DOO

    Сърбия

    Предприятието MAIV DOO, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, fresh fruit, Frozen berries, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Mirosevce/leskovac, Сърбия.

  4. MAKBEL DOO

    Сърбия

    Предприятието MAKBEL DOO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Subotica, Сърбия.

  5. FRUITAVEG

    Сърбия

    Предприятието FRUITAVEG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fresh fruits and vegetables, и packaged dried prunes. Седалището му е в/ъв Belgrade, Сърбия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FROZEN RASPBERRIES EXPORT

    Сърбия

    Предприятието FROZEN RASPBERRIES EXPORT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kraljevo, Сърбия.

  2. FRESH MARKET D.O.O.

    Сърбия

    Предприятието FRESH MARKET D.O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fresh fruits and vegetables, и frozen fruit. Седалището му е в/ъв Belgrad, Сърбия.

  3. ARVITA

    Сърбия

    Предприятието ARVITA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Import eksport af friske varer. Седалището му е в/ъв Arandjelovac, Сърбия.

  4. VEGFRESH

    Сърбия

    Предприятието VEGFRESH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh vegetables. Седалището му е в/ъв Trstenik, Сърбия.

  5. RASPEX D.O.O.

    Сърбия

    Предприятието RASPEX D.O.O., e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на raspberries. Седалището му е в/ъв Užice, Сърбия.

  1. HAPPY-FRUCT DOO

    Сърбия

    Предприятието HAPPY-FRUCT DOO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh fruit. Седалището му е в/ъв Belgrade, Сърбия.

  2. HOUSE OF EURO FRUTA

    Сърбия

    Предприятието HOUSE OF EURO FRUTA, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Belgrade, Сърбия.

  1. ROYAL PLUM D.O.O

    Сърбия

    Предприятието ROYAL PLUM D.O.O, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sabac, Сърбия.

  2. ARES TRADE

    Сърбия

    Предприятието ARES TRADE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import/export, production and sale of fruit and vegetables. Седалището му е в/ъв Uzice, Сърбия.