• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • import of clothing

Резултати за

Import of clothing

ГерманияМюнхен, Нюрнберг и БаварияТекстил - внос-износ
  1. GROSSHANDEL SCHINDLER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GROSSHANDEL SCHINDLER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Спално бельо. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Текстил - внос-износ, sponges, Внос-износ - текстил и облекло, Текстил - внос-износ, и medical attire. Седалището му е в/ъв Freilassing, Германия.

  2. AK TEXTILFACTORY IM & EXPORT

    Германия

    Предприятието AK TEXTILFACTORY IM & EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Текстил - внос-износ, Облекло - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Deisenhofen, Германия.

  3. DEPAULI AG

    Германия

    Предприятието DEPAULI AG, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Аксесоари за облекло, Текстил - внос-износ, Аксесоари за облекло, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  4. SCHEIBLER GMBH U. CO. KG

    Германия

    Предприятието SCHEIBLER GMBH U. CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Работно и предпазно облекло, Текстил - внос-износ, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Straubing, Германия.

  5. DISTRA WARENHANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието DISTRA WARENHANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Schwabach, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SCHÖNDERLEIN & HELM GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието SCHÖNDERLEIN & HELM GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  2. BASSETTI (DEUTSCHLAND) GMBH

    Германия

    Предприятието BASSETTI (DEUTSCHLAND) GMBH, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Planegg, Германия.

  3. DREXEL GMBH

    Германия

    Предприятието DREXEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Münsterhausen, Германия.

  4. TGA GSCHWILM GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието TGA GSCHWILM GMBH & CO KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Langweid, Германия.

  5. ARO HEIMTEXTILIEN GMBH

    Германия

    Предприятието ARO HEIMTEXTILIEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nürnberg, Германия.

  1. THEO WAIGANDBEKLEIDUNGSWERKSTÄTTE

    Германия

    Предприятието THEO WAIGANDBEKLEIDUNGSWERKSTÄTTE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Erlenbach, Германия.

  2. MELANIE WAND MÜNCHEN HANDELS-GMBH

    Германия

  1. WERNER RASP GMBH

    Германия

  2. KARL KRUMBHOLZ

    Германия

  3. PETER JOSEPH HERMANN

    Германия

  4. KARIN DIEDERICH GMBH

    Германия

  5. RUDOLF SELMER

    Германия