• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • import of clothing

Резултати за

Import of clothing

ГерманияТекстил - внос-износ
  1. GALVANNI INTERNATIONAL GMBH

    Германия

    Предприятието GALVANNI INTERNATIONAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Дамско облекло и конфекция, Облекло - внос-износ, Мъжка облекло и конфекция, Текстил - внос-износ, Дамско облекло и конфекция, Облекло - внос-износ, и Мъжка облекло и конфекция. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

  2. GROSSHANDEL SCHINDLER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GROSSHANDEL SCHINDLER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Спално бельо. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Текстил - внос-износ, sponges, Внос-износ - текстил и облекло, Текстил - внос-износ, и medical attire. Седалището му е в/ъв Freilassing, Германия.

  3. CAPRICANOTEX

    Германия

    Предприятието CAPRICANOTEX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Used shoes, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dornburg, Германия.

  4. HANS-JOACHIM MALZER

    Германия

    Предприятието HANS-JOACHIM MALZER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мъжки дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Дамски дрехи, Детски и бебешки дрехи, Внос-износ - текстил и облекло, Текстил - внос-износ, Дамски дрехи, Детски и бебешки дрехи, Внос-износ - текстил и облекло, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Arnsberg, Германия.

  5. SIKNATUR CLOTHING

    Германия

    Предприятието SIKNATUR CLOTHING, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, production of collections, clothing production, Текстил - внос-износ, и merchandising articles. Седалището му е в/ъв Böblingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AK TEXTILFACTORY IM & EXPORT

    Германия

    Предприятието AK TEXTILFACTORY IM & EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Текстил - внос-износ, Облекло - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Deisenhofen, Германия.

  2. LISTIYAWATI SISWOYO-MUELLENBRUCK

    Германия

    Предприятието LISTIYAWATI SISWOYO-MUELLENBRUCK, и работи в сферата на Градинарство, цветарство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане, Облекло - внос-износ, Текстил - внос-износ, Внос-износ - текстил и облекло, Внос-износ - мебелно обзавеждане, Облекло - внос-износ, Текстил - внос-износ, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Aachen, Германия.

  3. SPOTLESS QUEEN

    Германия

    Предприятието SPOTLESS QUEEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Облекло - внос-износ, women's wear, Внос-износ - текстил и облекло, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dreieich, Германия.

  4. FASHION-EMPIRE

    Германия

    Предприятието FASHION-EMPIRE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, B2B marketing, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Frankfurt, Германия.

  5. HELMUT LUDWIG

    Германия

    Предприятието HELMUT LUDWIG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността, Текстил - внос-износ, Енергия и суровини - услуги за промишлеността, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Iserlohn, Германия.

  1. DEPAULI AG

    Германия

    Предприятието DEPAULI AG, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Аксесоари за облекло, Текстил - внос-износ, Аксесоари за облекло, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв München, Германия.

  2. YUN SEE BUCHIS TEXTILHANDELS GMBH

    Германия

    Предприятието YUN SEE BUCHIS TEXTILHANDELS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dreieich, Германия.

  1. SCHEIBLER GMBH U. CO. KG

    Германия

    Предприятието SCHEIBLER GMBH U. CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Работно и предпазно облекло, Текстил - внос-износ, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Straubing, Германия.

  2. TEXTILHAUS DIELER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието TEXTILHAUS DIELER GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Gelsenkirchen, Германия.

  3. OTTO AVERSANO (GMBH & CO.) KG

    Германия

    Предприятието OTTO AVERSANO (GMBH & CO.) KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

  4. MAGMA-HEIMTEX ERICH HARGESHEIMER E. K.

    Германия

    Предприятието MAGMA-HEIMTEX ERICH HARGESHEIMER E. K., e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Friesenheim, Германия.

  5. RAIFFEISEN - WARENGENOSSENSCHAFT - ATTENDORN E.G.

    Германия

    Предприятието RAIFFEISEN - WARENGENOSSENSCHAFT - ATTENDORN E.G., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Attendorn, Германия.

  6. KIRCHHOFF GMBH

    Германия

    Предприятието KIRCHHOFF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lüdinghausen, Германия.

  7. FUCHSHUBER TECHNO-TEX GMBH

    Германия

    Предприятието FUCHSHUBER TECHNO-TEX GMBH, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lichtenstein, Германия.

  8. MARGRIT FOLHOFFER GMBH & CO TEXTILHANDEL KG

    Германия

    Предприятието MARGRIT FOLHOFFER GMBH & CO TEXTILHANDEL KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Walldürn, Германия.

  1. DISTRA WARENHANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието DISTRA WARENHANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Schwabach, Германия.

  2. RALLY-FASHION GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието RALLY-FASHION GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Hilter, Германия.

  3. NYA NORDISKA TEXTILES GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието NYA NORDISKA TEXTILES GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dannenberg, Германия.

  4. MOTEX MODE-TEXTIL-SERVICE LOGISTIK UND MANAGEMENT GMBH

    Германия

    Предприятието MOTEX MODE-TEXTIL-SERVICE LOGISTIK UND MANAGEMENT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Hörselgau, Германия.

  5. HAGEMANN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието HAGEMANN GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ochtrup, Германия.

  6. HERMANN WILHELM GMBH & CO

    Германия

    Предприятието HERMANN WILHELM GMBH & CO, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pirmasens, Германия.

  7. KLAMOTTENFABRIK GMBH

    Германия

    Предприятието KLAMOTTENFABRIK GMBH, и работи в сферата на Предметна реклама - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Внос-износ - текстил и облекло, Текстил - внос-износ, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Borken, Германия.

  8. FLORENTINA STICKEREIGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието FLORENTINA STICKEREIGESELLSCHAFT MBH, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Plauen, Германия.

  9. SCHÖNDERLEIN & HELM GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието SCHÖNDERLEIN & HELM GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  10. HACKEBEIL GMBH

    Германия

    Предприятието HACKEBEIL GMBH, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bad Soden, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно