• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • import of clothing

Резултати за

Import of clothing

ИталияТекстил - внос-износ
  1. STUDIO 54 DI ALBERTO LAY

    Италия

    Предприятието STUDIO 54 DI ALBERTO LAY, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Вълна - тъкани, Тъкани за конфекция, Внос-износ - текстил и облекло, Вълна - тъкани, Тъкани за конфекция, и fabric stocks. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  2. OM TEXTILES SRL

    Италия

    Предприятието OM TEXTILES SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Внос-износ - текстил и облекло, recovery of used textiles, Текстил - внос-износ, Bulk used clothes, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Marcianise, Италия.

  3. MAAT SRL

    Италия

    Предприятието MAAT SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, non-fabric fabric napkins, spun yarns for fabrics, Внос-износ - текстил и облекло, и silk yarns for hosiery. Седалището му е в/ъв Arezzo, Италия.

  4. TEX CONTACT

    Италия

    Предприятието TEX CONTACT, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - внос-износ, и Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Bregnano, Италия.

  5. TEXTONNIA S.A.S.

    Италия

    Предприятието TEXTONNIA S.A.S., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Prato (Po), Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AGUZZI RAPPRESENTANZE (S.N.C.)

    Италия