• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • hotel bathrobes

Резултати за

Hotel bathrobes

ПроизводителТекстил - внос-износ
  1. BESTGIFT - BGEUROPE

    Португалия

    Verified by europages badge

    Предприятието BESTGIFT - BGEUROPE, e Производител, и работи в сферата на Кърпи за баня и хавлии. Освен това развива дейност и в сферата на Технически текстил за медицинска употреба, Текстил - внос-износ, Бельо за професионални или промишлени нужди, Бельо за обществени нужди, textiles for hotels, Технически текстил за медицинска употреба, home textile products, Текстил - внос-износ, и supplies for restaurants. Седалището му е в/ъв Porto, Португалия.

  2. BEYZATEKS TEKSTIL SAN. VE DIS. TIC. LTD. STI.

    Турция

    Предприятието BEYZATEKS TEKSTIL SAN. VE DIS. TIC. LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Кърпи за баня и хавлии, Decoration articles, Кърпи за баня и хавлии, и Hotel Bathrobes. Седалището му е в/ъв Merkezefendi, Турция.

  3. CASALINA TEKSTIL

    Турция

    Предприятието CASALINA TEKSTIL, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на bathroom linen, Baby Bathrobes, Hotel Bathrobes, и children's aprons. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

  4. ZAFER UZUN MIAMOZA TEKSTIL

    Турция

    Предприятието ZAFER UZUN MIAMOZA TEKSTIL, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Кърпи за баня и хавлии, dressing gowns, Кърпи за баня и хавлии, Hotel Bathrobes, и Hotel Towels. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

  5. EVTEKS LTD

    Турция

    Предприятието EVTEKS LTD, e Производител, и работи в сферата на Кърпи за баня и хавлии. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Текстил - внос-износ, Внос-износ - текстил и облекло, Текстил - внос-износ, Baby Bathrobes, и Hotel Bathrobes. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. INTER Z HOME AND BEACH TEXTILE

    Турция

    Предприятието INTER Z HOME AND BEACH TEXTILE, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Кърпи за баня и хавлии, dressing gowns, Кърпи за баня и хавлии, Hotel Bathrobes, и bathroom linen. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

  2. TURKUAZ TEKSTIL

    Турция

    Предприятието TURKUAZ TEKSTIL, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на bathroom linen, bathrobe, Hotel Bathrobes, и fabric for dressing gowns. Седалището му е в/ъв Merkezefendi Denizli, Турция.

  3. TBA TOWELS & BATHROBES

    Турция

    Предприятието TBA TOWELS & BATHROBES, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Hotel Bathrobes, и Hotel Towels. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

  4. LAGOMTEX TEXTILE LTD

    Турция

    Verified by europages badge

    Предприятието LAGOMTEX TEXTILE LTD, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Кърпи за баня и хавлии, Спално бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Кърпи за баня и хавлии, quilts for babies, Спално бельо, pillow cases, flat sheets, и fitted sheets. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

Филтри

Резултати за

Hotel bathrobes

Брой резултати

9 Фирми