• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • поддръжка на пътища- плажове и скиорски писти - машини и техника

Резултати за

Поддръжка на пътища- плажове и скиорски писти - машини и техника

Товаро-разтоварни мотокари
  1. HOHENSEE MASCHINENTRANSPORT GMBH

    Германия

    Предприятието HOHENSEE MASCHINENTRANSPORT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Товаро-разтоварни мотокари, Пътен транспорт, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Товаро-разтоварни мотокари, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Velbert, Германия.

  2. Z MANUTENTION

    Франция

    Предприятието Z MANUTENTION, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Товаро-разтоварни мотокари, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Товаро-разтоварни мотокари. Седалището му е в/ъв St Vit, Франция.

  3. MV TECHNIKS.R.O.

    Чехия

    Предприятието MV TECHNIKS.R.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Товаро-разтоварни мотокари, Снегорини, Товаро-разтоварни мотокари, и Снегорини. Седалището му е в/ъв Chotebor, Чехия.