• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • фармация - внос-износ

Резултати за

Фармация - внос-износ - Търговец На Едро - Тунис

ТунисТърговец на едро
  1. SOCIETE ADAM DE COMMERCE INTERNATIONAL ET SERVICES

    Тунис

    Предприятието SOCIETE ADAM DE COMMERCE INTERNATIONAL ET SERVICES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Напитки - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, dates, и packaged dates. Седалището му е в/ъв Kebili, Тунис.

  2. NORDSTREAM CONSULTING

    Тунис

    Предприятието NORDSTREAM CONSULTING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, Внос-износ - агенти, Химия - внос-износ, Внос-износ - агенти, import/export service, и imported gift items. Седалището му е в/ъв Sfax, Тунис.

  3. LOUAY ABDELMOULA COMMERCE INTERNATIONALE

    Тунис

    Предприятието LOUAY ABDELMOULA COMMERCE INTERNATIONALE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електроника - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Занаятчийско изкуство, Земеделие - внос-износ, Machinery and equipment - import-export, Занаятчийско изкуство, и olive oil. Седалището му е в/ъв Mahdia, Тунис.

  4. MK DE COMMERCE

    Тунис

    Предприятието MK DE COMMERCE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на хартия и картон, Recovery, miscellaneous - buying and selling, paper and board products, и Внос-износ на хартия и картон. Седалището му е в/ъв Hammam Lif, Тунис.