• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • радио- и телепредаване - техника и системи

Резултати за

Радио- и телепредаване - техника и системи - Турция

Турция
  1. ONAIR MEDYA LTD

    Турция

    Предприятието ONAIR MEDYA LTD, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на led displays, и antennas, transmitters and receivers. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. ONAIR MEDYA

    Турция

    Предприятието ONAIR MEDYA, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телевизионни антени, radio-television transmitters, broadcasting installation, и Радио- и телевизионни антени. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. EKO ENDÜSTRI LTD STI.

    Турция

    Предприятието EKO ENDÜSTRI LTD STI., e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Предавателни антени, и Предавателни антени. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

  4. NETA ELEKTRONIK CIHAZLAR SAN. TIC. AS

    Турция

    Предприятието NETA ELEKTRONIK CIHAZLAR SAN. TIC. AS, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Предавателни антени, и Предавателни антени. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  5. GES ELEKTRONIK OTOMOTIV SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI

    Турция

    Предприятието GES ELEKTRONIK OTOMOTIV SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Предавателни антени, и Предавателни антени. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. UZUNKAYA ILETISIM OTOMOTIV PLASTIK AS

    Турция

  2. YELKOVAN RADYO VE TELEVIZYON YAYINCILIGI A S

    Турция

  3. HUZUR RADYO TV A S

    Турция