• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • счетоводство- ревизьори- попечители

Резултати за

Счетоводство- ревизьори- попечители - Турция

Турция
  1. MIZAN FINANCIAL CONSULTING AND CONSULTING INC.

    Турция

    Предприятието MIZAN FINANCIAL CONSULTING AND CONSULTING INC., e Производител, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Освен това развива дейност и в сферата на accounting consulting, bookkeeping, и business accounts management. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. AZKAN GROUP RECRUITMENT TURKEY

    Турция

    Предприятието AZKAN GROUP RECRUITMENT TURKEY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. STEUERBERATUNGSKANZLEI HAKAN UGUR

    Турция

    Предприятието STEUERBERATUNGSKANZLEI HAKAN UGUR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Освен това развива дейност и в сферата на Bookkeeping. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  4. EG - E CONSULTING

    Турция

    Предприятието EG - E CONSULTING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Освен това развива дейност и в сферата на corporate management consulting, accounting and financial planning, и bookkeeping. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  5. SMART OUTSOURCING & STEUERBERATUNG ISTANBUL

    Турция

    Предприятието SMART OUTSOURCING & STEUERBERATUNG ISTANBUL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Седалището му е в/ъв Istanbul Esenyurt, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TNM CONSULTING

    Турция

    Предприятието TNM CONSULTING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители, Счетоводство, ревизьори, попечители, Bookkeeping, и financial planning and accounting. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. EYYUP SABRI GULER

    Турция

    Предприятието EYYUP SABRI GULER, e Производител, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  3. STEUERBERATUNG-TR

    Турция

    Предприятието STEUERBERATUNG-TR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Освен това развива дейност и в сферата на tax advice, accounting and financial planning, Advice on establishing a business, и advice on mergers and takeovers. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  4. A&M CONSULTING CO.

    Турция

    Предприятието A&M CONSULTING CO., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Освен това развива дейност и в сферата на accounting consulting, fiscal accounting, saline mist chambers, и Fiscal representation. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  5. FORM MUHASEBE MALI MÜŞAVIRLIK

    Турция

    Предприятието FORM MUHASEBE MALI MÜŞAVIRLIK, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

  1. OZBEKCPA

    Турция

    Предприятието OZBEKCPA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Освен това развива дейност и в сферата на accounting and financial planning, tax audits, и financial services. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. METROPOL CONSULTING

    Турция

    Предприятието METROPOL CONSULTING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  1. ANKARA MUHASEBECI

    Турция

    Предприятието ANKARA MUHASEBECI, e Производител, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Освен това развива дейност и в сферата на application programs for professional accountants, и ranunculus. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  2. BILGENER CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANCY

    Турция

    Предприятието BILGENER CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANCY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители. Освен това развива дейност и в сферата на auditing. Седалището му е в/ъв Altunizade/istanbul, Турция.

  3. MALI MUESAVIR & SPK GAYRIMENKUL DEGERLEME UZMANI HASAN MURAT KIZILOEZ

    Турция

    Предприятието MALI MUESAVIR & SPK GAYRIMENKUL DEGERLEME UZMANI HASAN MURAT KIZILOEZ, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Финансово дело - консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители, и Счетоводство, ревизьори, попечители. Седалището му е в/ъв Kocaeli, Турция.

  4. PRICEWATERHOUSECOOPERS DANISMANLIK HIZMETLERI LTD STI

    Турция

  5. FOMPAK AMBALAJ VE POLIURETAN SANAYI VE TICARET A S

    Турция

  6. HAS-ON PAZARLAMA VE DIS TICARET A S

    Турция