• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • търговия - супер и хипер-маркети

Резултати за

Търговия - супер и хипер-маркети - Турция

Турция
  1. EMSA MARKET EKIPMANLARI DEPOLAMA SISTEMLERI ELEKTRONIK LTD.

    Турция

    Предприятието EMSA MARKET EKIPMANLARI DEPOLAMA SISTEMLERI ELEKTRONIK LTD., e Производител, и работи в сферата на Хладилни шкафове. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, refrigerated cabinet, freezer, shop counters, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Kocaeli, Турция.

  2. SURE EXPORT

    Турция

    Предприятието SURE EXPORT, e Multi-Category, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги за фирми, Product procurement, и Консултантски услуги за фирми. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. AYTAS - TRANSLATION AGENCY

    Турция

    Предприятието AYTAS - TRANSLATION AGENCY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия на дребно. Освен това развива дейност и в сферата на Преводачи за конференции, Преводачи за конференции, Translation services, и Translation services for conventions and seminars. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  4. TURKEY TRADE MARKET

    Турция

    Предприятието TURKEY TRADE MARKET, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на import/export service, Wines - Turkey, export consultant, и B-to-B e-commerce solution. Седалището му е в/ъв Merkezefendi, Турция.

  5. TURNKEY SOURCING

    Турция

    Предприятието TURNKEY SOURCING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на buying services. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CLEF TRADE

    Турция

    Предприятието CLEF TRADE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. ANATOLMEDIA DIGITAL AJANS

    Турция

    Предприятието ANATOLMEDIA DIGITAL AJANS, e Производител, и работи в сферата на Търговски франчайзинг. Седалището му е в/ъв Gaziantep, Турция.

  3. KSK BROKERAGE SERVICES & CUSTOM BROKER

    Турция

    Предприятието KSK BROKERAGE SERVICES & CUSTOM BROKER, e Multi-Category, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на import/export service, и research and development. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  4. GLOBAL MANKEN PAZARI

    Турция

    Предприятието GLOBAL MANKEN PAZARI, e Производител, и работи в сферата на Универсални магазини. Освен това развива дейност и в сферата на Манекени, dummies, и Манекени. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  5. MOPCONS CONSULTING

    Турция

    Предприятието MOPCONS CONSULTING, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на logistics services, purchasing consortia, Supply chain execution, и representatives. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  1. DIMENSION GLOBAL TRADE

    Турция

    Предприятието DIMENSION GLOBAL TRADE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Седалището му е в/ъв Kayseri, Турция.

  2. NSE GRUP ENERJI SAN. VE TIC. LTD. STI.

    Турция

    Предприятието NSE GRUP ENERJI SAN. VE TIC. LTD. STI., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговски централи. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  1. IMEX'ERS INTERNATIONAL

    Турция

    Предприятието IMEX'ERS INTERNATIONAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. TDI EXPORT

    Турция

    Предприятието TDI EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Merkezefendi, Турция.

  3. TURKEY EXPORT

    Турция

    Предприятието TURKEY EXPORT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  4. ROMAN HAZIR GIYIM TEKSTIL VE SAN. TIC. A.S.

    Турция

    Предприятието ROMAN HAZIR GIYIM TEKSTIL VE SAN. TIC. A.S., e Търговец на едро, и работи в сферата на Дамски дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски франчайзинг, high fashion, Women's accessories, и Търговски франчайзинг. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  5. MIMOSI DIS TICARET LTD.STI.

    Турция

    Предприятието MIMOSI DIS TICARET LTD.STI., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Снабдяване - общи доставки. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски централи, Строителни материали, consultation supply and international licensing, Търговски централи, и Строителни материали. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  6. E KORSE MODELLERI

    Турция

    Предприятието E KORSE MODELLERI, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Trabzon, Турция.

  7. ZUMRUT GRUP YAPI TAAH. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

    Турция

    Предприятието ZUMRUT GRUP YAPI TAAH. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговски централи. Седалището му е в/ъв Keçiören, Турция.

  8. C4B SERVICE

    Турция

    Предприятието C4B SERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на commercial brokerage. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

  1. DALGIC ITHALAT IHRACAT

    Турция

    Предприятието DALGIC ITHALAT IHRACAT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

  2. LAFENICE DANISMANLIK

    Турция

    Предприятието LAFENICE DANISMANLIK, e Производител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  3. LADIK DIS TICARET LTD. STI.

    Турция

    Предприятието LADIK DIS TICARET LTD. STI., e Разпространител, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Седалището му е в/ъв Uskudar, Турция.

  4. OTT GLOBAL TURIZM TICARET LIMITED ŞIRKETI

    Турция

    Предприятието OTT GLOBAL TURIZM TICARET LIMITED ŞIRKETI, e Подизпълнител, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Седалището му е в/ъв Trabzon, Турция.

  5. YUNUS MARKET ISLETMELERI TICARET LTD STI

    Турция

    Предприятието YUNUS MARKET ISLETMELERI TICARET LTD STI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, и Супермаркети. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  6. Sahin suni deri

    Турция

    Предприятието Sahin suni deri, e Производител, и работи в сферата на Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  7. MARCEL BOUTIQUE

    Турция

    Предприятието MARCEL BOUTIQUE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Универсални магазини. Освен това развива дейност и в сферата на custom made men's clothing, и made to measure shirts. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  8. ESSA COMMERCE

    Турция

    Предприятието ESSA COMMERCE, e Производител, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  9. VIANEL.COM.TR

    Турция

    Предприятието VIANEL.COM.TR, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Търговия на дребно. Освен това развива дейност и в сферата на retail sale. Седалището му е в/ъв Beyşehir/ Konya, Турция.

  10. BAUHAUS INSAAT MALZEMELERI VE EV GERECLERI LTD STI

    Турция

    Предприятието BAUHAUS INSAAT MALZEMELERI VE EV GERECLERI LTD STI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно