• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • фармация - внос-износ

Резултати за

Фармация - внос-износ - Турция

Турция
  1. PROJESAN HOSPITAL FURNITURE LTD

    Турция

    Ние предлагаме решения до ключ по отношение на обзавеждането за вашите болнични проекти и клиники. Нашите продукти включват мебели за отделения за пациенти, спешни случаи, операционни зали, офиси на персонала и зали за чакане. Projesan обещава да предостави висококачествени, рентабилни решения, които отговарят на нуждите на нашите клиенти. projesan е създадена с цел осигуряване на най-добро качество на възможно най-добра цена. Ние отговаряме на точните нужди на нашите клиенти и предоставяме персонализирани решения, които отговарят на изискванията и надхвърлят очакванията. Със своя слоган „Вашите нужди, нашата мисия“ Projesan непрекъснато се развива, за да предостави на своите клиенти качествени икономически решения, доставени навреме. Нашите продукти включват болнични легла (както електрически, така и ръчни), нощни шкафчета, маси за легло, носилки, колички, продукти от неръждаема стомана за операционни зали и мебели за болнични фоайета, чакални в допълнение към офис мебелите за болници.

  2. CORENA PHARMACEUTICAL WHOLESALE

    Турция

    Предприятието CORENA PHARMACEUTICAL WHOLESALE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармацевтични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - химия и фармация, Фармация - внос-износ, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Внос-износ - химия и фармация, Фармация - внос-износ, brand name medications, и Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  3. OYLUM TEKSTIL TIC. LTD. STI.

    Турция

    Предприятието OYLUM TEKSTIL TIC. LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  4. PHARMANANDA PHARMACEUTICAL WAREHOUSE

    Турция

    Предприятието PHARMANANDA PHARMACEUTICAL WAREHOUSE, e Разпространител, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Изделия за еднократна употреба за медицинската хирургия, и Изделия за еднократна употреба за медицинската хирургия. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  5. INVESTPHARMA PHARMACEUTICAL WAREHOUSE

    Турция

    Предприятието INVESTPHARMA PHARMACEUTICAL WAREHOUSE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармацевтични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Лекарства, Фармация - внос-износ, export, disposable medical articles, Лекарства, и Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TURKELI PHARMA

    Турция

    Предприятието TURKELI PHARMA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармацевтични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Фармация - внос-износ, и Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  2. NB POINT PHARMA

    Турция

    Предприятието NB POINT PHARMA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. MEDOFFICE HEALTH INDUSTRY INC

    Турция

    Предприятието MEDOFFICE HEALTH INDUSTRY INC, e Производител, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Antibacterial wipes. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

  4. OZDEN GROUP

    Турция

    Предприятието OZDEN GROUP, e Производител, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  5. DMR MEDICAL

    Турция

    Предприятието DMR MEDICAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на медицинска хирургична техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фармация - внос-износ, medical devices, medical diagnostic tests, Фармация - внос-износ, и medical equipment. Седалището му е в/ъв Fatih/istanbul, Турция.

  1. AZAMED MEDICAL

    Турция

    Предприятието AZAMED MEDICAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на cosmetic fillers, Cosmetics, и brand name medications. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. NETWORK ILAC ECZA DEPOSU ITHALAT IHRACAT KOZMETIK SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

    Турция

    Предприятието NETWORK ILAC ECZA DEPOSU ITHALAT IHRACAT KOZMETIK SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на oncology, и drugs. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  1. PHARMATEK PHARMACEUTICAL WAREHOUSE

    Турция

    Предприятието PHARMATEK PHARMACEUTICAL WAREHOUSE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import, wholesale, и medications. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  2. METIS PHARM

    Турция

    Предприятието METIS PHARM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на pharmaceutical products, и oncology. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  3. SHAHKARA LTD.

    Турция

    Предприятието SHAHKARA LTD., e Производител, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на orthopaedics. Седалището му е в/ъв Konak/izmir, Турция.

  4. RECOR PHARMA

    Турция

    Предприятието RECOR PHARMA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  5. OPAL PHARMA

    Турция

    Предприятието OPAL PHARMA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, Основни и помощни материали за лекарства, Внос-износ - химия и фармация, Химия - внос-износ, Основни и помощни материали за лекарства, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Samsun, Турция.

  6. ELMAS PHARMA

    Турция

    Предприятието ELMAS PHARMA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kayseri, Турция.

  7. KUZEY PHARMA

    Турция

    Предприятието KUZEY PHARMA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Лекарства, pharmaceutical products, oncology, и Лекарства. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  8. MATRIKS PHARMA WAREHOUSE

    Турция

    Предприятието MATRIKS PHARMA WAREHOUSE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  1. BEK PHARMA

    Турция

    Предприятието BEK PHARMA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на items for the pharmaceutical industry, и articles for oncology. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. SAGA PHARM

    Турция

    Предприятието SAGA PHARM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармацевтични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Фармация - внос-износ, marketing and export, Фармация - внос-износ, и consulting. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  3. LIYA FARMA ECZA DEPOSU

    Турция

    Предприятието LIYA FARMA ECZA DEPOSU, e Търговец на едро, и работи в сферата на Основни и помощни материали за лекарства. Освен това развива дейност и в сферата на Фармация - внос-износ, Фармацевтични изделия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, shipment of medicines, Фармация - внос-износ, Фармацевтични изделия, и Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  4. DIAFARMA PHARMACEUTICALS AND MEDICAL PRODUCTS

    Турция

    Предприятието DIAFARMA PHARMACEUTICALS AND MEDICAL PRODUCTS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лекарства. Освен това развива дейност и в сферата на Фармация - внос-износ, Основни и помощни материали за лекарства, Каучук - медицински артикули, Пластмаси - медицински изделия, Фармация - внос-износ, Основни и помощни материали за лекарства, Каучук - медицински артикули, и Пластмаси - медицински изделия. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  5. C&A GROUP PHARMA A.Ş.

    Турция

    Предприятието C&A GROUP PHARMA A.Ş., e Производител, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  6. EMSI PHARMACEUTICAL WHOLESALER

    Турция

    Предприятието EMSI PHARMACEUTICAL WHOLESALER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лекарства. Освен това развива дейност и в сферата на Фармация - внос-износ, и Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  7. ANDA PHARMA

    Турция

    Предприятието ANDA PHARMA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Лекарства, и Лекарства. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  8. ERTEKIN KUMAŞ TEKSTIL SANAYI TICARET LIMITED ŞIRKETI

    Турция

    Предприятието ERTEKIN KUMAŞ TEKSTIL SANAYI TICARET LIMITED ŞIRKETI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Козметични средства. Освен това развива дейност и в сферата на Фармация - внос-износ, и Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  9. TERRAMED MEDICAL SYSTEMS

    Турция

    Предприятието TERRAMED MEDICAL SYSTEMS, e Разпространител, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на orthopaedics. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

  10. DOKTORBUL GLOBAL

    Турция

    Предприятието DOKTORBUL GLOBAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на on-line advertising planning. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Фармация - внос-износ - Турция

Брой резултати

306 Фирми