• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - превозни средства и транспортна техника

Резултати за

Внос-износ - превозни средства и транспортна техника - Украйна

Украйна
  1. EX IM UKRAINE

    Украйна

    Предприятието EX IM UKRAINE, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на epal pallets, wooden pallets, custom pallets, и trading company. Седалището му е в/ъв Lviv, Украйна.

  2. SAMPO-UKRAIN

    Украйна

    Предприятието SAMPO-UKRAIN, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на sale of combine-harvesters, и sowing machines. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

  3. ACC BRAVIA

    Украйна

    Предприятието ACC BRAVIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Митнически посредници. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, designing and creating advertising messages, company management and organisation consultancy, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, и vehicle rental. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

  4. PRACTIKA

    Украйна

    Предприятието PRACTIKA, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на emergency unit, и vehicle armouring. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

  5. SAMARA SMALL BUSINESS

    Украйна