• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ - Украйна

Украйна
  1. PANFRUIT

    Украйна

    Verified by europages badge

    Предприятието PANFRUIT, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.), Лиофилизирани плодове, Лиофилизирани зеленчуци, Биологична - хранa, Супи, Гъби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.), и Frozen berries. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

  2. EURO SERVISE GROUP

    Украйна

    Предприятието EURO SERVISE GROUP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Пресни зеленчуци, wholesale of fruit, import/export, production and sale of fruit and vegetables, Пресни зеленчуци, и water-melon. Седалището му е в/ъв Kherson, Украйна.

  3. UKRFRUITLOGISTICS

    Украйна

    Предприятието UKRFRUITLOGISTICS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dnepropetrovsk, Украйна.

  4. FRUITLIFE

    Украйна

    Предприятието FRUITLIFE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.), Плодове, Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.), Плодове, apples, и water-melon. Седалището му е в/ъв Dnepr, Украйна.

  5. LLC FAMILY FRUITS

    Украйна

    Предприятието LLC FAMILY FRUITS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.), Гайки, Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.), Гайки, Frozen berries, и Mushrooms and berries. Седалището му е в/ъв Korolevo, Украйна.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VOREN-FOOD

    Украйна

    Предприятието VOREN-FOOD, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

  2. PE RATNIKOVA

    Украйна

    Предприятието PE RATNIKOVA, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale of vegetables. Седалището му е в/ъв Skadovsk District, Украйна.

  3. OOO " CHISTIYPRODUCT -C"

    Украйна

    Предприятието OOO " CHISTIYPRODUCT -C", e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв C. Doneck, Украйна.

  4. SPECTEH CAPITAL

    Украйна

    Предприятието SPECTEH CAPITAL, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Exports of packed potatoes. Седалището му е в/ъв Vilnohirsk, Украйна.

  5. LITKOV

    Украйна

    Предприятието LITKOV, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Walnut kernel, fruit and vegetable wholesaler, и retail fruit and vegetable markets. Седалището му е в/ъв Uzhgorod, Украйна.

  1. ÖZTÜRK

    Украйна

    Предприятието ÖZTÜRK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

  2. NATURA

    Украйна

    Предприятието NATURA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit & vegetables, и fruit importers. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

  1. SYNERGY GROUP LLC

    Украйна

    Предприятието SYNERGY GROUP LLC, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dnepr, Украйна.

  2. LLC VODOLEY-COMPANY

    Украйна

    Предприятието LLC VODOLEY-COMPANY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Енергия и суровини - услуги за промишлеността, wholesale foodstuffs, Хранeнe - внос-износ, и Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Седалището му е в/ъв Dnepropetrovsk, Украйна.

  3. DF AGRO

    Украйна

    Предприятието DF AGRO, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

  4. SIMENKOVA IRYNA

    Украйна

    Предприятието SIMENKOVA IRYNA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на legumes, и import of fruit. Седалището му е в/ъв Khmelnickiy, Украйна.

  5. SILVER GROUP

    Украйна

    Предприятието SILVER GROUP, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

  6. AGAIA LLC

    Украйна

    Предприятието AGAIA LLC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pervomaysk, Украйна.

  7. SELF EMPLOYED

    Украйна

    Предприятието SELF EMPLOYED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на apples, и onions. Седалището му е в/ъв Khmelnickiy, Украйна.

  8. SCANZANO GROUP

    Украйна

    Предприятието SCANZANO GROUP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import, и import of vegetables. Седалището му е в/ъв Zaporizhizhja, Украйна.

  1. VELESPRODUCT LTD

    Украйна

    Предприятието VELESPRODUCT LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fresh fruits and vegetables, и citrus trees. Седалището му е в/ъв Simferopol, Украйна.

  2. LADYBIRD

    Украйна

    Предприятието LADYBIRD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

  3. ROST-AVTO-KRYM

    Украйна

    Предприятието ROST-AVTO-KRYM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на processed fruit products, и grapes. Седалището му е в/ъв Sevastopol, Украйна.

  4. T&M RASPBERRY

    Украйна

    Предприятието T&M RASPBERRY, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dubno, Украйна.

  5. JF GROUP

    Украйна

    Предприятието JF GROUP, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale of fruit, и fresh fruit. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

  6. ZATSARYNNYY VOLODYMYR

    Украйна

    Предприятието ZATSARYNNYY VOLODYMYR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import of fruit. Седалището му е в/ъв Stypohky Donehckyy Regyon, Украйна.

  7. ECO PARK LLC

    Украйна

    Предприятието ECO PARK LLC, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Chemer, Украйна.

  8. KODEGA

    Украйна

    Предприятието KODEGA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import of vegetables, и cabbage. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

  9. COM SYS LTD.

    Украйна

    Предприятието COM SYS LTD., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit & vegetables. Седалището му е в/ъв Kherson, Украйна.

  10. ONPAK TREIG

    Украйна

    Предприятието ONPAK TREIG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно