• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • информатика - микро-компютри

Резултати за

Информатика - микро-компютри - Производител - Унгария

УнгарияПроизводител
  1. PI-LINE SZAMITASTECHNIKAI KFT

    Унгария

    Предприятието PI-LINE SZAMITASTECHNIKAI KFT, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Идентификация и разпознаване - програми, Информатика - микро-компютри, Идентификация и разпознаване - програми, и Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  2. ASTRUM 2000 KFT.

    Унгария

    Предприятието ASTRUM 2000 KFT., e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Лаптопи, и Лаптопи. Седалището му е в/ъв Szeged, Унгария.

  3. PROFESSIONAL COMPUTER KFT.

    Унгария

    Предприятието PROFESSIONAL COMPUTER KFT., e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Salgotarjan, Унгария.

  4. ACER COMPUTER MAGYARORSZÁG

    Унгария

    Предприятието ACER COMPUTER MAGYARORSZÁG, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  5. E-SELECTRADE-COMPUTER SZAMITASTECHNIKAI ES SZOLGALTATO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

    Унгария

    Предприятието E-SELECTRADE-COMPUTER SZAMITASTECHNIKAI ES SZOLGALTATO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ALFA-MONT 97 GEPGYARTO, KFT

    Унгария

    Предприятието ALFA-MONT 97 GEPGYARTO, KFT, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - микро-компютри, и Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Szombathely, Унгария.