• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - електрическа и електронна техника

Резултати за

Внос-износ - електрическа и електронна техника - Унгария

Унгария
  1. MINEL ELEKTRONIKAI ES KERESKEDELMI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

    Унгария

    Предприятието MINEL ELEKTRONIKAI ES KERESKEDELMI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  2. GLOBIZ INTERNATIONAL KFT

    Унгария

    Предприятието GLOBIZ INTERNATIONAL KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Debrecen, Унгария.

  3. ELEKTERV ELEKTRONIKAI KFT.

    Унгария

    Предприятието ELEKTERV ELEKTRONIKAI KFT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  4. PHILIPS MAGYARORSZAG KFT

    Унгария

    Предприятието PHILIPS MAGYARORSZAG KFT, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електродомакински уреди - внос-износ, и Електродомакински уреди - внос-износ. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  5. ROBTRON ELEKTRONIK TRADE KERESKEDELMI-SZOLGALTATO KFT

    Унгария

    Предприятието ROBTRON ELEKTRONIK TRADE KERESKEDELMI-SZOLGALTATO KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Szeged, Унгария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GRUNDIG MAGYARORSZÁG KFT.

    Унгария

    Предприятието GRUNDIG MAGYARORSZÁG KFT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  2. KUN-KER IMPEX SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KFT.

    Унгария

    Предприятието KUN-KER IMPEX SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KFT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електродомакински уреди - внос-износ, и Електродомакински уреди - внос-износ. Седалището му е в/ъв Karcag, Унгария.

  3. ORSZACZKY KFT

    Унгария

    Предприятието ORSZACZKY KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  4. TALI EXPORT-IMPORT BT

    Унгария

    Предприятието TALI EXPORT-IMPORT BT, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vac, Унгария.

  5. ELIMP ELEKTRONIKAI KULKERESKEDELMI KFT

    Унгария

    Предприятието ELIMP ELEKTRONIKAI KULKERESKEDELMI KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  1. DUOVILL VILLAMOSSÁGI MÛSZAKI KERESKEDELMI KFT.

    Унгария

  2. AJKAI ELEKTRONIKAI KFT.

    Унгария

  1. MEDIA MARKT DEBRECEN KFT.

    Унгария

  2. MIKRONIKA PC IPARI ES KFT

    Унгария

  3. MIP SZAMITASTECHNIKAI KFT

    Унгария

  4. WESTPRODUKT KFT

    Унгария

  5. AGRODOB-ELEKTRO MEZOGAZDASAGI, IPARI, KFT

    Унгария

  6. COLOR POR 96 KFT.

    Унгария

  7. KABEL TEAM VILLAMOSIPARI SZOLGALTATO ES KERESKEDELMI KFT

    Унгария

  8. MONOFIX RT

    Унгария

  1. ELEKTRONIKAI ALKATRÉSZBOLT

    Унгария

  2. ASG HAJTOMUGYARTO KFT

    Унгария

    Предприятието ASG HAJTOMUGYARTO KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на обработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството, и Електрически и електронни компоненти - машини за производството. Седалището му е в/ъв Tatabanya, Унгария.