• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - хранително-вкусова промишленост

Резултати за

Внос-износ - хранително-вкусова промишленост - Унгария

Унгария
  1. DROTAR CONSULTING KFT.

    Унгария

    Предприятието DROTAR CONSULTING KFT., e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранителни специалитети, Замразени и дълбоко замразени продукти, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранителни специалитети, и Замразени и дълбоко замразени продукти. Седалището му е в/ъв Hajdúszoboszló, Унгария.

  2. DOMI FOKHAGYMA KFT.

    Унгария

    Предприятието DOMI FOKHAGYMA KFT., e Производител, и работи в сферата на Чесън. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Szeged, Унгария.

  3. NYERGES AGRO KFT

    Унгария

    Предприятието NYERGES AGRO KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на buying and selling. Седалището му е в/ъв Gyor, Унгария.

  4. MÓ-TA KFT.

    Унгария

    Предприятието MÓ-TA KFT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  5. IN-FOOD 2000 KFT

    Унгария

    Предприятието IN-FOOD 2000 KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Плодови и зеленчукови сокове, Хранeнe - внос-износ, и Плодови и зеленчукови сокове. Седалището му е в/ъв Koronco, Унгария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HEAVEN AND GOLDEN ZRT

    Унгария

    Предприятието HEAVEN AND GOLDEN ZRT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Aszód, Унгария.

  2. FIDENCIA KFT

    Унгария

    Предприятието FIDENCIA KFT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Внос-износ - агенти, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  3. FOLTIN GLOBE KERESKEDELMI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

    Унгария

    Предприятието FOLTIN GLOBE KERESKEDELMI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  4. FAMILY-FRISS ITALELÕÁLLÍTÓ ÉS KERESKEDÕ KFT.

    Унгария

    Предприятието FAMILY-FRISS ITALELÕÁLLÍTÓ ÉS KERESKEDÕ KFT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Mosonmagyarovar, Унгария.

  5. ERMES MARKET KFT.

    Унгария

    Предприятието ERMES MARKET KFT., e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Kecskemét, Унгария.

  1. PILSNER KERESKEDELMI BETETI TARSASAG

    Унгария

    Предприятието PILSNER KERESKEDELMI BETETI TARSASAG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Fonyod, Унгария.

  2. GOODMILK ELELMISZERKERESKEDELMI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

    Унгария

    Предприятието GOODMILK ELELMISZERKERESKEDELMI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  1. ED.HAAS HUNGARIA ELELMISZERIPARI KFT

    Унгария

    Предприятието ED.HAAS HUNGARIA ELELMISZERIPARI KFT, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Gyor, Унгария.

  2. ÉDENFOOD KFT.

    Унгария

    Предприятието ÉDENFOOD KFT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Млечни продукти, Хранeнe - внос-износ, и Млечни продукти. Седалището му е в/ъв Siofok, Унгария.

  3. SZENTESI-MAG TERMELÕ SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KFT.

    Унгария

    Предприятието SZENTESI-MAG TERMELÕ SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KFT., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Хранeнe - внос-износ, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Szentes, Унгария.

  4. DIBONA EUROPE KFT

    Унгария

    Предприятието DIBONA EUROPE KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на quality certification. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  5. MI-BE 2000 KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

    Унгария

    Предприятието MI-BE 2000 KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Szeged, Унгария.

  6. MTG METRO GRATIS KFT.

    Унгария

    Предприятието MTG METRO GRATIS KFT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  7. HALKER ELELMISZER ES IPARCIKK KFT

    Унгария

    Предприятието HALKER ELELMISZER ES IPARCIKK KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Balatonboglar, Унгария.

  8. ELESKER KERESKEDELMI ES SZOLGALTATO KFT

    Унгария

    Предприятието ELESKER KERESKEDELMI ES SZOLGALTATO KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Gyula, Унгария.

  1. FOR YOU-2 KFT

    Унгария

    Предприятието FOR YOU-2 KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sarospatak, Унгария.

  2. SEAFOOD TRADE KFT

    Унгария

    Предприятието SEAFOOD TRADE KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Tata, Унгария.

  3. VOG EXPORT-IMPORT KFT

    Унгария

    Предприятието VOG EXPORT-IMPORT KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Buk, Унгария.

  4. BUKI ASVANYVIZ ES UDITOITALTERMELO KFT

    Унгария

    Предприятието BUKI ASVANYVIZ ES UDITOITALTERMELO KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  5. GRAND-GOLD LTD KERESKEDELMI ES IDEGENFORGALMI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

    Унгария

    Предприятието GRAND-GOLD LTD KERESKEDELMI ES IDEGENFORGALMI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Balatonszarszo, Унгария.

  6. BF REKORD KFT

    Унгария

    Предприятието BF REKORD KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Хранeнe - внос-износ, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Tokaj, Унгария.

  7. HAJDÚ-COOP RT.

    Унгария

    Предприятието HAJDÚ-COOP RT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Debrecen, Унгария.

  8. HERING-TRADE TERMELO ES KFT

    Унгария

    Предприятието HERING-TRADE TERMELO ES KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Aszar, Унгария.

  9. NYUGAT-NOGRADI COOP RT

    Унгария

    Предприятието NYUGAT-NOGRADI COOP RT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ersekvadkert, Унгария.

  10. FE-ZO KFT.

    Унгария

    Предприятието FE-ZO KFT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Szentgotthard, Унгария.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно