• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • земеделие - внос-износ

Резултати за

Земеделие - внос-износ - Унгария

Унгария
  1. DROTAR CONSULTING KFT.

    Унгария

    Предприятието DROTAR CONSULTING KFT., e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранителни специалитети, Замразени и дълбоко замразени продукти, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранителни специалитети, и Замразени и дълбоко замразени продукти. Седалището му е в/ъв Hajdúszoboszló, Унгария.

  2. GENERAL-AGRI HUNGARY KFT.

    Унгария

    Предприятието GENERAL-AGRI HUNGARY KFT., e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kisbér, Унгария.

  3. GALLDORF ZRT.

    Унгария

    Предприятието GALLDORF ZRT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Hernad, Унгария.

  4. YAR-MEN

    Унгария

    Предприятието YAR-MEN, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на soya beans. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  5. SEED-IMEX CO.LTD

    Унгария

    Предприятието SEED-IMEX CO.LTD, e Производител, и работи в сферата на Маслодайни растения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, blending, cereal packing, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Kisver, Унгария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BOVEM KFT.

    Унгария

    Предприятието BOVEM KFT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, Свинско - пресни меса, export, poultry, Прясно месо и пресни домашни птици, и Свинско - пресни меса. Седалището му е в/ъв Újlengyel, Унгария.

  2. ANCIENT AGENT

    Унгария

    Предприятието ANCIENT AGENT, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh fruit. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  3. FONOLIT KFT.

    Унгария

    Предприятието FONOLIT KFT., e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на animal feed, export, agricultural products, и pellet feeds. Седалището му е в/ъв Szeged, Унгария.

  4. SZALOKY FAÁRU KFT

    Унгария

    Предприятието SZALOKY FAÁRU KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Земеделие - внос-износ, Пресни зеленчуци, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Земеделие - внос-износ, Пресни зеленчуци, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Szeged, Унгария.

  5. ESZAK-KELET-GABONA KFT

    Унгария

    Предприятието ESZAK-KELET-GABONA KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Зехтин, foodstuffs - import/export, Зехтин, и apples import export. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  1. ORGANIT LTD.

    Унгария

    Предприятието ORGANIT LTD., e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на animal feed, и agricultural products. Седалището му е в/ъв Balatonfuzfo, Унгария.

  2. KORBASKET KFT

    Унгария

    Предприятието KORBASKET KFT, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Маркиране - различни изделия, Дървен материал - полуготови изделия, Градинарство, цветарство - внос-износ, Маркиране - различни изделия, Дървен материал - полуготови изделия, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Békés, Унгария.

  1. TENSERGROUP

    Унгария

    Предприятието TENSERGROUP, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  2. KOCSIS FLORA SZOREG LTD

    Унгария

    Предприятието KOCSIS FLORA SZOREG LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Szeged, Унгария.

  3. KITE MEZÖGAZDASÁGI KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ RT

    Унгария

    Предприятието KITE MEZÖGAZDASÁGI KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ RT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Засяване и защита на засяти участъци. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Селско стопанство - услуги, Земеделие - внос-износ, и Селско стопанство - услуги. Седалището му е в/ъв Nadudvar, Унгария.

  4. GYÕRI AGROKER MEZÕGAZDASÁGI TERMELÕESZKÖZ KERESKEDELMI RT.

    Унгария

    Предприятието GYÕRI AGROKER MEZÕGAZDASÁGI TERMELÕESZKÖZ KERESKEDELMI RT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Györ, Унгария.

  5. AGROMILK AGRICULTURAL INVESTMENT DESIGNERS AND BUILDING CONTRACTORS LTD.

    Унгария

    Предприятието AGROMILK AGRICULTURAL INVESTMENT DESIGNERS AND BUILDING CONTRACTORS LTD., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Szekesfehervar, Унгария.

  6. ALISCA-MAG VETÖMAGTERMELTETÖ ÉS ÉRTÉKESÍTÖ KFT

    Унгария

    Предприятието ALISCA-MAG VETÖMAGTERMELTETÖ ÉS ÉRTÉKESÍTÖ KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Селско стопанство - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Засяване и защита на засяти участъци, Земеделие - внос-износ, и Засяване и защита на засяти участъци. Седалището му е в/ъв Szekszard, Унгария.

  7. SILA WORK & BUSINESS KFT

    Унгария

    Предприятието SILA WORK & BUSINESS KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Csemő, Унгария.

  8. VALV GRAIN KFT - CREDITSAFE E

    Унгария

    Предприятието VALV GRAIN KFT - CREDITSAFE E, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  1. PA-COMP KFT

    Унгария

    Предприятието PA-COMP KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ujfeherto, Унгария.

  2. ETHOFER MEZOGAZDASAGI TERMELO KFT

    Унгария

    Предприятието ETHOFER MEZOGAZDASAGI TERMELO KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pereszteg, Унгария.

  3. AGROINVEST KULKERESKEDO, FOVALLALKOZO RT

    Унгария

    Предприятието AGROINVEST KULKERESKEDO, FOVALLALKOZO RT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  4. KIGYOSSTRUCC

    Унгария

    Предприятието KIGYOSSTRUCC, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Békéscsaba, Унгария.

  5. MALOMHEGYÍ MÉSZKÖ KFT

    Унгария

    Предприятието MALOMHEGYÍ MÉSZKÖ KFT, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Zebegény, Унгария.

  6. MOLNÁR FARM '90 KFT

    Унгария

    Предприятието MOLNÁR FARM '90 KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Becsehely, Унгария.

  7. FITOHORM KFT

    Унгария

    Предприятието FITOHORM KFT, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Baja, Унгария.

  8. AGROTÖRZS KFT

    Унгария

    Предприятието AGROTÖRZS KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wheat. Седалището му е в/ъв Kecskemét, Унгария.

  9. BIOHUNGARICUM AGRAR-KORNYEZETVEDELMI MINTAGAZDASAG KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

    Унгария

    Предприятието BIOHUNGARICUM AGRAR-KORNYEZETVEDELMI MINTAGAZDASAG KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Szarvas, Унгария.

  10. AGRO BOY KFT

    Унгария

    Предприятието AGRO BOY KFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Boly, Унгария.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Земеделие - внос-износ - Унгария

Брой резултати

191 Фирми