• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • търговия - супер и хипер-маркети

Резултати за

Търговия - супер и хипер-маркети - Унгария

Унгария
  1. DU-POL KFT

    Унгария

    Предприятието DU-POL KFT, e Производител, и работи в сферата на Електронни системи за отваряне на врати от разстояние. Освен това развива дейност и в сферата на Търговска служба, Гаражни врати, Търговска служба, и Гаражни врати. Седалището му е в/ъв Debrecen, Унгария.

  2. ME-TRADE KFT.

    Унгария

    Предприятието ME-TRADE KFT., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Emőd, Унгария.

  3. CHESS-PRESS BT SZEGED

    Унгария

    Предприятието CHESS-PRESS BT SZEGED, e Разпространител, и работи в сферата на Търговия на дребно. Освен това развива дейност и в сферата на chess pieces and chessboards. Седалището му е в/ъв Szeged, Унгария.

  4. MECSEK ÉLELMISZER ÉS VEGYIÁRU RT.

    Унгария

    Предприятието MECSEK ÉLELMISZER ÉS VEGYIÁRU RT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Pecs, Унгария.

  5. COOP SZEGED REGIONÁLIS RT.

    Унгария

    Предприятието COOP SZEGED REGIONÁLIS RT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, и Супермаркети. Седалището му е в/ъв Szeged, Унгария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HK SUPERMARKET KFT.

    Унгария

    Предприятието HK SUPERMARKET KFT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, и Супермаркети. Седалището му е в/ъв Kapolnasnyek, Унгария.

  2. UNIO-COOP SZÖVETKEZETI RT.

    Унгария

    Предприятието UNIO-COOP SZÖVETKEZETI RT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, и Супермаркети. Седалището му е в/ъв Miskolc, Унгария.

  3. BRENDON GYERMEKARUHAZAK KFT.

    Унгария

    Предприятието BRENDON GYERMEKARUHAZAK KFT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  4. UMICORE MAGYAR SZOLGÁLTATÁS KFT

    Унгария

    Предприятието UMICORE MAGYAR SZOLGÁLTATÁS KFT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Budakeszi, Унгария.

  5. CBA KFT.

    Унгария

    Предприятието CBA KFT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Alsonemedi, Унгария.

  1. SARVALY RT.

    Унгария

    Предприятието SARVALY RT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, и Супермаркети. Седалището му е в/ъв Sumeg, Унгария.

  2. KRASZNA-COOP RT.

    Унгария

    Предприятието KRASZNA-COOP RT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, и Супермаркети. Седалището му е в/ъв Mateszalka, Унгария.

  1. SPEISER PARTNER KFT.

    Унгария

    Предприятието SPEISER PARTNER KFT., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Pécs, Унгария.

  2. SZABO KFT.

    Унгария

    Предприятието SZABO KFT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Siofok, Унгария.

  3. JÉGCSILLAG DISZKONT KERESKEDÕHÁZ KFT.

    Унгария

    Предприятието JÉGCSILLAG DISZKONT KERESKEDÕHÁZ KFT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

  4. HANSA-KONTAKT KFT.

    Унгария

    Предприятието HANSA-KONTAKT KFT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Kecskemet, Унгария.

  5. SZILVÁSI ÉS TÁRSA BETÉTI TÁRSASÁG

    Унгария

  6. REBURG ARUHAZLANC KFT

    Унгария

  7. CBA-REMIZ-KER 99 KFT.

    Унгария

  8. BM BK RT.

    Унгария

  1. TESCO-GLOBAL RT.

    Унгария

  2. BACSKA RT

    Унгария

  3. BRICOSTORE HUNGARIA KFT.

    Унгария

  4. PALOC NAGYKERESKEDELMI KFT.

    Унгария

  5. TISZA-COOP NAGY RT.

    Унгария

  6. COOP SZOLNOK RT.

    Унгария

  7. GODOLLO COOP VAGYONHASZNOSITO ES KERESKEDELMI ZARTKORUEN MUKODO RESZVENYTARSASAG

    Унгария

  8. ALFOLD-PRO COOP RT.

    Унгария

  9. OKTAV UZLETLANC IPARI KERESKEDELMI ES SZOLGALTATO RESZVENYTARSASAG

    Унгария

  10. GENTERVILL SZOLGALTATO-IPARI ES KFT

    Унгария

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно