• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • електроника - внос-износ

Резултати за

Електроника - внос-износ - Франция

Франция
  1. CEISTA INTERNATIONAL

    Франция

    Verified by europages badge

    CEISTA INTERNATIONAL has specialised in electronics subcontracting since 2006. Thanks to its location in China, CEISTA offers low-cost subcontracting for electronic boards. We help select the suppliers and components that are best aligned with our clients' needs.Thanks to our worldwide network of quality suppliers and our procurement offices in Asia and France, CEISTA controls the entire production and logistics chain, from initial designs and component prototyping all the way through to production of finished products or sub-assemblies relating to electronic boards. We provide a comprehensive service that means we can offer attractive prices coupled with rapid and on-time deliveries. Our electronic boards are destined for a number of different applications, including LED lighting, automobiles, transport, energy and telephones. All our production meets ISO 9001 standards.

  2. ENVYTECH

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието ENVYTECH, e Разпространител, и работи в сферата на Електроника - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Датчици, Домашни системи, Електрически и електронни компоненти, Аларми и наблюдение - техника и системи, Raspberry Pi, industrial electronic automatic mechanisms, Microcontrollers, temperature measurement instruments, и rack. Седалището му е в/ъв Rambouillet, Франция.

  3. EXPADEX

    Франция

    Предприятието EXPADEX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електроника - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на goods trading services, wood trade, Electrical and electronic facilities and devices, и Windows and mirrors - cleaning products. Седалището му е в/ъв La Chapelle-Saint-Luc, Франция.

  4. LCJ CAPTEURS

    Франция

    Предприятието LCJ CAPTEURS, e Производител, и работи в сферата на Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vertou, Франция.

  5. SYSCOM-PROREP

    Франция

    Предприятието SYSCOM-PROREP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, Wireless technologies, Електроника - внос-износ, Wireless transmission systems, и LED indicator components for LCD. Седалището му е в/ъв Lisses, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. STERELA

    Франция

    Предприятието STERELA, e Производител, и работи в сферата на Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pins-justaret, Франция.

  2. SWITCHDOME

    Франция

    Предприятието SWITCHDOME, e Разпространител, и работи в сферата на Електроника - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Metal Dome arrays. Седалището му е в/ъв Claret, Франция.

  3. AML-TECHNOLOGIE

    Франция

    Предприятието AML-TECHNOLOGIE, e Разпространител, и работи в сферата на Техника и оборудване за развлекателни паркове. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, Луна паркове - инсталации, Електроника - внос-износ, virtual reality, virtual reality systems, и Луна паркове - инсталации. Седалището му е в/ъв Tours, Франция.

  4. J3T CRESTO ELECTRONICS

    Франция

    Предприятието J3T CRESTO ELECTRONICS, e Multi-Category, и работи в сферата на Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vaulx-En-Velin, Франция.

  5. COPYTRADE FRANCE

    Франция

    Предприятието COPYTRADE FRANCE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електроника - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale of photoreproducers, photocopier toner, printers, и reconditioned photocopiers. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

  1. ICP

    Франция

    Предприятието ICP, e Разпространител, и работи в сферата на Електроника - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на connectors, и electronic tubes. Седалището му е в/ъв Quincy-Voisins, Франция.

  2. HARTH

    Франция

    Предприятието HARTH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електроника - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на furnishings, и construction materials. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

  1. MENTOR GRAPHICS

    Франция

    Предприятието MENTOR GRAPHICS, и работи в сферата на Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Meudon La Forêt Cedex, Франция.

  2. 3 A HOME

    Франция

    Предприятието 3 A HOME, e Производител, и работи в сферата на Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Drancy, Франция.

  3. SODIMEL

    Франция

    Предприятието SODIMEL, e Разпространител, и работи в сферата на Електроника - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Thermal cameras, и infrared video cameras. Седалището му е в/ъв Canejan, Франция.

  4. CIREX FRANCE

    Франция

    Предприятието CIREX FRANCE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, Електроника - внос-износ, и manufacture of printed circuits. Седалището му е в/ъв Salles La Source, Франция.

  5. TRADE BEYOND BORDERS

    Франция

    Предприятието TRADE BEYOND BORDERS, e Разпространител, и работи в сферата на Електроника - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на dispensers. Седалището му е в/ъв Chatou, Франция.

  6. INGETIM

    Франция

    Предприятието INGETIM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, Електронна търговия - услуги, sales services, Електроника - внос-износ, Електронна търговия - услуги, и Computer equipment sales. Седалището му е в/ъв Evry-Courcouronnes, Франция.

  7. SERVOTECHNICS

    Франция

    Предприятието SERVOTECHNICS, и работи в сферата на Електроника - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на electronic components. Седалището му е в/ъв Rueil Malmaison, Франция.

  8. DPA EUROPE

    Франция

    Предприятието DPA EUROPE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електроника - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на car radios. Седалището му е в/ъв Le Broc, Франция.

  1. ARMOR BOBINAGE

    Франция

    Предприятието ARMOR BOBINAGE, e Подизпълнител, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Saint-Brieuc, Франция.

  2. WATTS ELECTRONICS

    Франция

    Предприятието WATTS ELECTRONICS, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Rosières, Франция.

  3. APRO

    Франция

    Предприятието APRO, e Разпространител, и работи в сферата на Електроника - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на office copiers and printers. Седалището му е в/ъв Venissieux, Франция.

  4. DELTA DORE FINANCE

    Франция

    Предприятието DELTA DORE FINANCE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bonnemain, Франция.

  5. ARTIS SARL

    Франция

    Предприятието ARTIS SARL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Aston, Франция.

  6. DK BROS

    Франция

    Предприятието DK BROS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Toulouse, Франция.

  7. SOGETRONIC

    Франция

    Предприятието SOGETRONIC, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

  8. SAS EUROPE AUDIO DIFFUSION

    Франция

    Предприятието SAS EUROPE AUDIO DIFFUSION, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Magny, Франция.

  9. ACHAT ELECTRONIQUE SERVICE

    Франция

    Предприятието ACHAT ELECTRONIQUE SERVICE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв La Ricamarie, Франция.

  10. NEU ELECTROFILTRES SA

    Франция

    Предприятието NEU ELECTROFILTRES SA, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Gardanne, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Електроника - внос-износ - Франция

Брой резултати

1208 Фирми